Åtgärda WS-116328-1

Installera den senaste systemprogramvaran.

Anslut PlayStation®5-konsolen till internet och uppdatera systemprogramvaran till den senaste versionen.

1. Om det inträffar något fel under uppdateringen startar du om nätverksutrustningen och PS5-konsolen och sedan försöker du uppdatera igen.
  2. Om möjligt försöker du med en annan uppdateringsmetod än att uppdatera via internet.
    Du kan även ladda ned PS5-systemprogramvaran till en USB-enhet via en dator som kan ansluta till internet.
  3. Om du inte kan ansluta systemet till internet kan du även uppdatera det med hjälp av en spelskiva.
    När du startar en skiva som innehåller en nyare version av systemprogramvaran visas en skärm där du får instruktioner för uppdateringsprocessen. Genomför uppdateringen genom att följa instruktionerna på skärmen.