Åtgärda NW-102311-8

Ett kommunikationsfel inträffade vid anslutning till PlayStation™Network.

1. Titta på PSN-statussidan för att se om det är något fel på servern eller om underhåll utförs.
  1. Starta om PlayStation®5-konsolen, anslut till internet via en trådanslutning, om det är möjligt, och konfigurera nätverksinställningarna igen.

2. Om du använder en trådlös anslutning ska du se till att PS5®-konsolen är så nära routern som möjligt. Ta bort föremål som kan blockera eller störa anslutningen.

3. Stäng av routern och modemet, vänta minst fem minuter och starta dem igen.

4. Kontakta din internetleverantör eller nätverksadministratör och be dem att uppdatera routerns fasta programvara.

5. Fråga gärna din internetleverantör hur du stänger av portfiltreringsfunktionen i routern.

6. Försök att konfigurera en statisk IP-adress manuellt genom att gå till Inställningar > Nätverk > Inställningar > Konfigurera Internet-anslutning.

Om du fortfarande har problem försöker du igen senare.