SU-42481-9

Uppdatering av systemprogramvaran misslyckades.

1. Starta om PlayStation®4-konsolen och försök uppdatera systemprogramvaran med en trådbunden internetanslutning om det är möjligt.
  2. Välj Aviseringar i PS4-funktionsområdet, markera uppdateringsfilen och tryck på OPTIONS-knappen > Radera.
  3. Välj sedan Inställningar Uppdatering av systemprogramvara
  4. Om du hämtningen misslyckas flera gånger uppdaterar du PS4-systemprogramvaran med hjälp av ett USB-minne. I guiden nedan hittar du mer information.