Åtgärda E-8200012C

Kredit- eller betalkortsinformationen är ogiltig.

Det verkar som att uppgifterna om kredit- eller betalkort som är registrerade för ditt konto är ogiltiga. Följ stegen nedan:

1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Plånbok > Betalningssätt. Markera det kort du vill använda och välj Redigera kortinformation så att du kan säkerställa att rätt uppgifter används.
  2. Kontrollera att adressinformationen för ditt konto är samma adress som är registrerad för ditt kort.
  3. Om det här inte löser problemet ber vi dig läsa artikeln nedan.