CE-32539-2

Det gick inte att läsa data.

Försök med följande steg:

1. Om det här felet inträffar när du säkerhetskopierar eller återställer data kontrollerar du att USB-enheten är korrekt ansluten till konsolen och försöker igen.
  2. Om det här felet inträffar vid läsning av sparade data kopierar du dessa sparade data till PlayStation®Plus-onlinelagringsutrymmet eller en USB-enhet och sedan laddar du ned dem till PlayStation®4-konsolen.
  3. Om problemet kvarstår tar du bort programmet och installerar om det.
  4. Prova att skapa nya sparade data.