CE-30905-7

Anslutningsprocessen med Bluetooth-enheten kan inte startas.

Det kan hända att en annan enhet håller på att registreras. Så här ansluter du Bluetooth-enheten:

1. Starta om PlayStation®4-konsolen.
  2. Om systemprogramvaran inte är uppdaterad uppdaterar du den till den senaste versionen från Inställningar > Uppdatering av systemprogramvara.
  3. Om det finns andra Bluetooth-enheter i närheten av PS4™ -konsolen stänger du av dem och försöker igen.