Veiledning for USB-porter på PlayStation®5-konsollen

PlayStation®5-konsollen har fire USB-porter som støtter forskjellige tilkoblingshastigheter og er kompatible med forskjellige enheter. Finn ut hvordan du bruker USB-tilkoblingsporter på PS5 til å lade og koble til USB-enheter.

Hva er USB-porttypene på PS5?

PS5™-konsoller har to porter foran og to porter bak:

USB-porter foran på PS5

• 1 USB Type-C, SuperSpeed USB (10 Gbps)
  • 1 USB Type-A, Hi-Speed USB.

USB-porter bak på PS5

• 2 USB Type-A, SuperSpeed USB (10 Gbps).

Hvilke USB-porter på PS5 bør jeg bruke?

Velg en enhet for å finne ut hvilke USB-porter på PS5 som er kompatible.

USB-lagring bør kobles til en SuperSpeed USB-port. Det anbefales at du kobler utvidet lagring for PS5 til USB Type C-porten foran på PS5-konsollen. USB Type A-portene på baksiden av PS5-konsollen kan også støtte utvidet lagring.

USB-lagring er ikke kompatibel med USB Type A-porten foran på PS5-konsollen.

De trådløse DualSense™- og DUALSHOCK®4-kontrollerne er kompatible med alle USB-portene på PS5-konsollen.

HD-kamera eller PlayStation®Camera (med en PlayStation®Camera-adapter) må kobles til en SuperSpeed USB-port. Du kan koble HD-kameraet eller PS Camera (med en adapter) til USB Type-C-porten foran på PS5-konsollen eller en av USB Type-A-portene på baksiden av PS5-konsollen.

Merk at HD-kamera og PS Camera (med adapter) ikke er kompatible med USB Type-A-porten foran på PS5-konsollen.

Du kan koble PS VR til en hvilken som helst USB-port på PS5-konsollen.

Du kan koble den trådløse hodesettadapteren til en hvilken som helst USB-port på PS5-konsollen.

Du kan koble en USB-spesialkontroller som støttes, til USB Type-A-porten foran på PS5-konsollen eller en av USB Type-A-portene på baksiden av PS5-konsollen. Tilkobling via USB Type-C-porten foran på PS5-konsollen støttes kanskje også, men garanteres ikke.