Pare trådløse PlayStation-hodesett med PS5™- og PS4™-konsoller

Pare trådløse PlayStation-hodesett med PS5™- og PS4™-konsoller

Finn ut hvordan du parer trådløse hodesett av typen Pulse, Platinum og Gold med PS5- og PS4-konsoller.

Pare et trådløst PlayStation-hodesett med PS5- og PS4-konsoller

1. Lad hodesettet med USB-kabelen som fulgte med hodesettet.
  2. Plugg USB-adapteren inn i konsollen.
  3. Slå på hodesettet, og vent til det blå lyset slutter å blinke og lyser kontinuerlig blått. Et kontinuerlig blått lys indikerer at paringen var vellykket.
Har du problemer?
  1. Kontroller at den trådløse adapteren er ordentlig koblet til konsollen.
  2. Slå av hodesettet ved å trykke på OFF-knappen som er plassert nær ørekoppen, og sett det så til ON igjen. Lampen til hodesettet blinker under paringen.

PS5: Kompatible trådløse hodesett

• Pulse 3D trådløst hodesett (modell CFI-ZWH1 / CFI-ZWD1)
  • NYTT Gold trådløst hodesett (modell CUHYA-0080)
  • Gold trådløst hodesett (modell CECHYA-0083)
  • Platinum trådløst stereohodesett (modell CECHYA-0090)

PS4: Kompatible trådløse hodesett

• NYTT Gold trådløst hodesett (modell CUHYA-0080)
  • Gold trådløst hodesett (modell CECHYA-0083)
  • PULSE Elite trådløst stereohodesett (modell CECHYA-0086)
  • Platinum trådløst stereohodesett (modell CECHYA-0090)
  • PS3™ trådløst stereohodesettet (CECHYA-0080)