Sådan udbedrer du CE-108262-9

Der opstod en fejl under læsning af systemsoftware eller applikationsdata.

1. Opdater systemsoftwaren på din PlayStation®5-konsol til den nyeste version.
  1. Hvis fejlen opstår efter start af spillet/appen, skal du slette spillet/appen fra Indstillinger > Lager og derefter geninstallere det.
  1. Start din PS5®-konsol i fejlsikret tilstand, og vælg Ryd cache, og genopbyg databasen > Gendan database.
  1. Hvis problemet fortsætter, kan du nulstille din PS5-konsol ved at gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Muligheder for nulstilling > Nulstil din konsol.
    Bemærk, at nulstilling af konsollen sletter alle data, der er gemt på dit konsollager. Hvis det er muligt, skal du sikkerhedskopiere dine data, før du nulstiller.
  1. Når du har nulstillet din konsol, skal du prøve at installere spillet/appen igen.

Hvis problemet fortsætter, efter at du har gennemført ovenstående trin, skal du prøve igen senere.