Tilføj og fjern venner på PSN

Sådan tilføjer og fjerner du venner på PlayStation Network

Find ud af, hvordan du sender venneanmodninger, administrerer dine anmodninger og fjerner venner på PlayStation™Network (PSN).

Sådan sender du en venneanmodning på PSN

Vælg en konsol eller enhed nedenfor for at se en vejledning. Søgeresultaterne kan variere afhængigt af en spillers indstillinger for personlige oplysninger. Dine egne indstillinger for personlige oplysninger bestemmer også, hvem der kan sende dig en venneanmodning.

1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenter, og vælg Game Base
  2. På fanen Venner skal du vælge Søg efter spillere
  3. Indtast en spillers rigtige navn eller online-ID.
  4. Vælg den spiller, du gerne vil være venner med.
  5. Vælg Tilføj ven for at sende spilleren en venneanmodning.
  6. Hvis du vil være nær ven med en spiller, skal du markere afkrydsningsfeltet Del dit rigtige navn

Du kan også gå til hjemmeskærmen og derefter vælge Søg for at finde spillere, du vil tilføje som venner.

1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Indtast en spillers online-ID i fanen Søg
  3. Du kan også søge på fanen Spillede sammen for at finde spillere, du interagerede med under et onlinespil.
  4. Vælg Tilføj til venner ved siden af den spiller, du vil tilføje som ven.
  1. På startskærmen skal du trykke på Venner > Tilføj ven og derefter søge efter spilleren.
  2. Tryk på spilleren for at åbne vedkommendes profil, og vælg derefter Tilføj
  3. Du kan vælge Del dit rigtige navn og billede og derefter trykke på Send anmodning.

Sådan accepterer du en venneanmodning på PSN

1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenter, og vælg Game Base
  2. Vælg Vis alle venner i fanen Venner.
  3. Vælg Venneanmodninger. Du kan acceptere en venneanmodning, afvise en venneanmodning eller annullere en sendt venneanmodning.
  1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Vælg Venneanmodninger, vælg en anmodning, og derefter Acceptér
  3. Hvis du vil afvise en venneanmodning eller anmodning om et rigtige navn, skal du markere den spiller, hvis anmodning du vil afvise, trykke på OPTIONS-knappen og derefter vælge Slet venneanmodning eller Slet anmodning om et rigtigt navn.
  1. Tryk på Venner > Anmodninger på hjemmeskærmen. Herfra kan du acceptere eller afvise venneanmodninger.
  2. Hvis du vil annullere en sendt venneanmodning, skal du åbne spillerens profil og vælge Sendt > Annuller venneanmodning.

Sådan fjerner du en venneanmodning på PSN

• På PS5-konsoller og PS4-konsoller skal du åbne spillerens profil og vælge ... Mere > Fjern fra venner.
  • I PlayStation App skal du åbne spillerens profil og vælge Venner > Fjern som ven.