Felsök trådlösa DualSense Edge-handkontroller

Felsöka problem med trådlösa DualSense Edge-handkontroller

Läs om hur du återställer handkontrollen och andra felsökningssteg.

Återställa trådlösa DualSense Edge-handkontroller

Om du har problem med handkontrollen är ofta det första felsökningssteget att återställa den. När du återställer handkontrollen påverkas varken konfigurationen, parkopplingen eller profilinställningarna.

D) Återställningsknapp
  1. Stäng av PS5-konsolen.
  2. Leta upp den lilla återställningsknappen på baksidan av handkontrollen.
  3. Tryck på återställningsknappen med en nål eller liknande (ingår inte).
    Det här medför inte att handkontrollen konfigureras om och påverkar inte parkopplingen eller profilinställningarna.
  4. Anslut handkontrollen till din PlayStation®5-konsol med hjälp av den USB-kabel som medföljde handkontrollen och tryck sedan på PS-knappen.

Har du fortfarande problem?

Du måste uppdatera systemprogramvaran för PlayStation®5-konsolen och programvaran för den trådlösa DualSense Edge™-handkontrollen till den senaste versionen.

Om du har försökt återställa handkontrollen och fortfarande har problem väljer du ett problem bland alternativen nedan.