WS-116331-5

Åtkomsten till PSN har tillfälligt stängts av.

Om det här felet visas när du använder PlayStation™Network kan ditt konto tillfälligt bli avstängt:

1. Kontrollera om du kan logga in från en annan enhet, t.ex. en dator eller mobilenhet.
  2. Om du inte kan logga in från en annan enhet är ditt konto avstängt på grund av brott mot tjänstevillkoren.

Kontrollera e-postmeddelandet som skickades till ditt inloggnings-ID (e-postadress) för PSN för mer information.