Åtgärda CE-108255-1

Det uppstod ett fel med ett spel eller en app.

1. Se till att systemprogramvaran och spelet/appen är uppdaterade.
  2. Om felet uppstår efter att du har startat ett spel eller en app tar du bort spelet/appen från Inställningar > Lagring och installerar om spelet/appen.
  3. Starta PS5-konsolen i Felsäkert läge och välj Rensa cache och bygg om databas < Bygg om databas.
  4. Om felet inträffar igen återställer du PS5®-konsolen. Säkerhetskopiera dina data, om möjligt, och välj sedan Inställningar > System > Systemprogramvara > Återställningsalternativ > Återställ konsolen. När du har återställt konsolen försöker du att installera spelet/appen igen.
    Tänk på att när du återställer konsolen raderas alla data som sparats i konsollagringen.