CE-108255-1

Ett fel har uppstått i programmet.

Det kan vara problem med programmet eller konsolen om det här felet har uppstått på din PlayStation®5.
För att ta reda på om problemet kan åtgärdas kan du försöka med följande:
  1.  Om systemprogramvaran och programmet är den senaste versionen kan du uppdatera dem till den senaste versionen och se om det blir bättre.
  2. Om det här felet inträffar efter att du har startat ett spel kan du ta bort spelet som orsakar felet iInställningar  >  Lagring och installera om det.
  3. Starta din PS5 i felsäkert läge och utför åtgärden <1>"5. Återskapa databas”.
  4. Om felet inträffar igen kan du återställa din PS5 i  Inställningar  >  System  >  Systemprogramvara  >  Återställ PS5, och försöka installera programmet igen. (Säkerhetskopiera all typ av data i förväg.)
  5. Överväg att ansöka om reparationstjänst på ansökningssidan online om ovanstående åtgärder inte fungerar.