Åtgärda NP-37668-0

Share Play är inte tillgängligt på grund av kvaliteten på nätverksanslutningen.

För bästa upplevelse av Share Play måste både du och din vän ha en internetanslutning med hög hastighet.

Som ett riktmärke bör du som lägst ha en anslutningshastighet på 2 Mbit/s. Fråga din internetleverantör vad du har för överföringshastighet.

Tips för att förbättra nätverksanslutningen:

• Vi rekommenderar att du ansluter PlayStation®4-konsolen till nätverket med en LAN-kabel.
  • Om du använder Wi-Fi-anslutning placerar du PS4™-konsolen och routern närmare varandra och ser till att det inte finns några hinder mellan dem.
  • Andra enheter i nätverket kan använda en stor del av bandbredden. Vänta tills de är klara innan du försöker igen.
  • Kontrollera status för PS4-konsolens anslutning under Inställningar > Nätverk > Testa Internet-anslutning.