Felsöka inloggningsproblem på PSN

Ta reda på hur du löser några vanliga problem med inloggning på PlayStation™Network (PSN).

Kan du inte komma åt din inloggningsmetod?

Om du inte kan använda din inloggningsnyckel eller om du har glömt ditt lösenord eller din verifieringsinformation (t.ex. ditt födelsedatum) kan du läsa guiden nedan för att få anvisningar om hur du återställer ditt konto.

Har du glömt ditt inloggnings-ID (din e-postadress) till PSN?

• Prova att söka efter ”PlayStation-köp” i alla dina e-postinkorgar, inklusive alla skräppostmappar. Om du hittar e-postadressen du använde för att konfigurera kontot återställer du kontot genom att följa guiden nedan.
  • Om du inte kan komma åt kontots e-postadress kontaktar du oss.

Kan du ditt användarnamn och lösenord, men det går inte att logga in?

• Har du verifierat ditt inloggnings-ID (din e-postadress)?
    Sök efter ”PlayStation-verifiering” i e-postinkorgen och klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta ditt inloggnings-ID.
  • Är systemprogramvaran uppdaterad?
    Välj din konsol för att få mer information.
  • Kan du ändra inloggningsmetod?
    Försök att återställa ditt konto genom att följa guiden nedan.

• Stäng av konsolen och routern och slå sedan på dem igen.
    Om du använder Wi-Fi för att ansluta konsolen till internet kan du prova med fast anslutning. Om du vill ha mer information om felsökning av anslutning kan du gå till PlayStation-reparationer.

• Försök att logga in på Kontohantering online.
    Om du inte har åtkomst till ditt konto kan du ha blivit avstängd. I guiden nedan hittar du mer information.

Kan det vara någon annan som använder ditt konto?

Om du tror att ditt konto har utsatts för intrång kan du läsa guiden nedan för mer information.

Har du problem med 2-stegsverifiering?

Om du har problem med att få verifieringsmeddelandet eller -koden kan du läsa guiden nedan om hur du återfår åtkomst till ditt konto.