Felsöka trådlösa PULSE Elite-headset

Läs om hur du återställer ditt trådlösa PULSE Elite™-headset och din USB-adapter för Playstation Link.

Återställa trådlösa PULSE Elite-headset

Om du har problem med ditt trådlösa PULSE Elite-headset kan du prova att återställa det. Återställningen påverkar inte PlayStation Link™- eller Bluetooth-parkopplingar eller ljudinställningar.

1. Håll in PlayStation Link™-knappen på headsetet i minst 10 sekunder.
    Headsetet stängs av när du håller ned knappen.
  2. Tryck på PS Link-knappen på headsetet för att sätta på det igen.
  3. Kontrollera om problemet med headsetet är löst.

Om du fortfarande har problem efter att du har försökt återställa kan du behöva ta bort alla parkopplingsanslutningar från headsetet. När du gör det tas alla PS Link- och Bluetooth-parkopplingar och ljudinställningar bort.

1. Håll in PS Link-knappen på ditt headset och släpp den när statusindikatorn på headsetet snabbt blinkar blått (i ungefär åtta sekunder).
  2. Håll in PS Link-knappen igen och släpp den när indikatorn snabbt blinkar blått (i ungefär åtta sekunder).
    Om det gick att ta bort anslutningarna blinkar indikatorn rött en kort stund.

Återställa PlayStation Link USB-adaptern

Återställ PlayStation Link™ USB-adaptern om du vill ta bort alla PS Link-anslutningar.

Du kan återställa USB-adaptern via valfri USB Type-A-laddningsport.

1. Kontrollera att enheten med USB-A-porten, som din PlayStation®5-konsol eller PC/Mac, är på.
  2. Sätt i USB-adaptern i enhetens USB-A-port.
  3. Håll in PS Link-knappen på USB-adaptern i 30 sekunder.
  1. Kontrollera att adaptern har återställts genom att prova om någon av de tidigare parkopplade PS Link-enheterna ansluts till den automatiskt.
    Om de inte ansluts automatiskt lyckades återställningen.
    Om de ansluts automatiskt misslyckades återställningen.
  • Använd en timer för att se till att du håller in knappen i 30 sekunder för att återställa adaptern.

Så här felsöker du knäppljud på PULSE Elite

Om det trådlösa PULSE Elite-headsetet har utsatts för hög luftfuktighet kan det bildas fukt på de magnetiska elementen som ibland orsakar knäppljud, även när PULSE Elite är avstängt.

1. Ta av dig headsetet och stäng av det.
  2. Placera headsetet på en plats med god ventilation i 10–15 minuter.
  3. Sätt på headsetet och prova ljudet igen.
  • Utsätt inte de magnetiska elementen för en miljö med hög fukthalt genom att till exempel använda headsetet med vått hår eller våt hud.
  • När headsetet inte används ska det förvaras på en torr plats.
  • Försök inte torka av de magnetiska elementen med hårfön, fläkt eller på något annat sätt än de som beskrivs i instruktionerna ovan, eftersom det kan skada headsetet. Låt de magnetiska elementen lufttorka.