YouTube på PlayStation®4

Läs om hur du använder YouTube på PlayStation®4.

Starta YouTube-appen på PS4

• Gå till TV & video och välj YouTube-ikonen från dina installerade appar.

Om du inte har YouTube installerat på din PS4 kan du besöka PlayStation Store, söka efter YouTube och välja Hämta.

Strömma spelförlopp till YouTube

Du kan sända ut spelförlopp från PS4 till YouTube och andra strömningstjänster.

PS VR: Titta på 360-videor på YouTube

Kontrollera att YouTube-appen är uppdaterad:

1. Gå till TV & video i snabbmenyn och markera YouTube-appen.
  2. Öppna menyn i appen genom att trycka på OPTIONS-knappen.
  3. Välj Sök efter uppdateringar. PS4 börjar hämta uppdateringen.
  4. Starta om appen för att installera uppdateringen.

Om appen inte uppdateras kan felkoden NP-31739-3 visas.

Välj en 360-video du vill titta på.

Om PS4 upptäcker att ditt PS VR-headset är anslutet och påslaget uppmanas du vanligtvis att välja i vilket läge du vill titta på YouTube:

• Normal: Du kan titta på normala videor i filmläge.
  • VR: Du kan titta på 360°-videor. Gå till youtube.com för att bläddra bland det aktuella urvalet av 360 videor (du kan inte titta på 360-videor via PS4-webbläsaren).

PS4 Pro: Titta på YouTube-video i 4K

Om du vill strömma YouTube-videor i 4K behöver du:

• PS4 Pro som är konfigurerad för 4K-bildkvalitet.

• En Ultra HD- eller 4K-visningsenhet (t.ex. tv eller projektor).

• En stabil internetanslutning på minst 25 Mbit/s.

När du väljer 4K-video strömmar PS4 Pro automatiskt innehållet i 4K-upplösning.

Om du vill vara säker på att du strömmar i 4K går du till Inställningar > Visa videoinformation > aktiverad i YouTube-appen.

En 4K-video har normalt en upplösning på 3 840 x 2 160, så om du ser dessa värden strömmar du i 4K-kvalitet.

Bildkvaliteten beror också på vilken video du strömmar.