Skapa en spellista på PS5-konsoler

Så här skapar du en spellista på PS5-konsoler

Ta reda på hur du skapar anpassade spellistor för PlayStation®5-spelbiblioteket.

Med en spellista kan du skapa en anpassad lista över spel från fliken Din samling i PS5™-konsolbiblioteket. Du bestämmer själv hur du vill formatera dina spellistor.

Så här skapar du en spellista

1. Om du vill se hela din spelsamling går du till Hem för spel och väljer Spelbibliotek > Din samling
  2. Välj ikonen Skapa spellista.
  3. Välj spel och följ instruktionerna på skärmen för att skapa en anpassad lista från fliken Din samling.
    Listan visas längst upp när du väljer fliken, så att du snabbt kan komma åt dina favoriter.

Så här lägger du till spel i en spellista

1. Gå till Hem för spel och välj Spelbibliotek > Din samling
  2. Välj spellistan och välj sedan Lägg till mer i spellistan
  3. Välj de spel du vill lägga till i spellistan.
  • Du kan också lägga till spel i en spellista genom att markera ett spel på fliken Din samling och sedan trycka på alternativknappen och välja Lägg till i spellista.

Så här tar du bort ett spel från en spellista

1. Gå till Hem för spel och välj Spelbibliotek > Din samling
  2. Öppna spellistan, markera spelet och tryck sedan på alternativknappen.
  3. Välj Ta bort från spellista.

Så här redigerar eller tar du bort en spellista

1. Gå till Hem för spel och välj Spelbibliotek > Din samling
  2. Markera spellistan och tryck på alternativknappen.
  3. Välj Redigera namn eller Ta bort spellista.