CE-107527-2

Installationen misslyckades.

Om det här felet uppstår kan det finnas ett problem med de data som du försöker att installera. Försök med följande steg:

1. Starta om PlayStation®5-konsolen.
  2. Anslut PS5-konsolen till internet med trådanslutning om det är möjligt.
  3. Gå till Inställningar > Nätverk > Konfigurera internetanslutning och konfigurera nätverksinställningarna igen.
  4. Om du använder trådlös anslutning kan du prova att placera PS5-konsolen närmare routern och ta bort allt som kan störa anslutningen mellan enheterna.
  5. Stäng av routern, vänta minst 5 minuter och starta sedan om.
  6. Gå till Inställningar > Lagring. Om det inte gick att installera speldata tar du bort spelet och hämtar det igen.