Om du avslutar ditt konto tas alla data och allt innehåll som är kopplat till det bort permanent och du kan inte längre logga in på PlayStation med det kontot.
Observera att ditt konto kommer att vara fryst under en period på 30 dagar, med början från det datum då vi mottar din begäran. Du kan när som helst under denna period välja att återaktivera ditt konto genom att kontakta PlayStation-supporten och avbryta stängningen av kontot.
Så här avslutar du ditt konto i PlayStation-appen
Öppna PlayStation-appen och logga in.
Välj Inställningar längst upp på hemskärmen.
Bläddra nedåt och välj Avsluta ditt konto längst ned på menyn.