Konfigurere den nye PS4-konsollen

Slik konfigurerer du den nye PS4-konsollen

Finn ut hvordan du konfigurerer PlayStation®4-konsollen for første gang, oppdaterer systemprogramvaren og kobler deg til PlayStation™Network.

Koble PS4-konsollen til en TV

1. Koble den ene enden av HDMI-kabelen til HDMI OUT-porten bak på PlayStation 4.
  2. Koble den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI-inngangen på skjermenheten.
  3. Koble strømkabelen til AC IN-kontakten bak på PlayStation 4.
  4. Sett støpselet trygt inn i en stikkontakt.

Hvis du skal koble PlayStation 4-konsollen til Internett via en kablet tilkobling, kan du nå koble en Ethernet-kabel mellom LAN-porten på baksiden av PlayStation 4-konsollen og ruteren eller modemet.

Hvis det oppstår problemer når du skal koble konsollen til en TV, eller du ikke kan koble til Internett, kan du gå til diagnostikkverktøyet for PlayStation-reparasjoner for ytterligere trinn og avtale en reparasjon.

Oppdatere PS4-systemprogramvaren

Før du får tilgang til onlinefunksjonene til PlayStation 4, må systemprogramvaren oppdateres til den nyeste versjonen. Oppdateringer av systemprogramvaren lastes ned automatisk så snart de er tilgjengelige, og en melding på skjermen informerer deg når den er klar til å installeres.

Tilkobling til PlayStation Network

Hvis du allerede er en PlayStation-bruker, kan du logge på med de eksisterende kontoopplysningene sine. Hvis PlayStation er nytt for deg, kan du enkelt bruke PlayStation 4 til å opprette en konto.

Laste ned og få tilgang til PS4-spill og -programmer

Du kan laste ned spill og programmer fra PlayStation™Store eller bruke en spillplate til å installere et spill.

Spille online med PS4

Noen spill krever et PlayStation®Plus-abonnement for å få tilgang til spilling med flere spillere online. Hvis du vil spille online med vennene dine og få tilgang til en rekke andre fordeler, kan du abonnere på PlayStation Plus.