Støtte for spilltillegg, nedlastbart innhold og spillvaluta

Finn ut hvordan du løser vanlige problemer med spilltillegg, nedlastbart innhold og spillvaluta.

Hvordan laste ned spilltillegg fra PlayStation™Store

Du finner tilgjengelige spilltillegg på spilloversiktsiden i Spillbiblioteket ditt, eller du kan søke etter dem på PlayStation Store.

Kunne ikke installere spilltillegg

Hvis du har lastet ned spilltillegg, men får meldingen «Venter på å installere», kan du prøve de følgende feilsøkingstrinnene.

1. Velg Innstillinger > Lagring for å sjekke tilgjengelig lagringsplass på konsollen din. Gå til PlayStation Store for å finne ut minimum mengde lagringsplass som trengs for nedlastingen din.
  1. Gå til Innstillinger > Nettverk og test tilkoblingen din. Følg veiledningen under hvis du har nettverksproblemer.
  1. Hvis du bruker et spill som er på plate, må du sørge for at platen er lisensiert for bruk i samme land som du har kontoen din i. Spilltillegget er kanskje ikke kompatibelt hvis landene er forskjellige.
  1. Prøv å gjenopprette lisensen.
  1. Prøv å slette og så reinstallere spillet og spilltillegget.

Kunne ikke finne spillvaluta

Spillvalutaen burde vises neste gang du åpner spillet hvis du har kjøpt virtuell valuta eller poeng. Prøv følgende hvis du ikke finner valutaen eller poengene dine mens du spiller.

1. Sørg for at kjøpet ditt gikk gjennom ved å sjekke transaksjonshistorikken din.
  1. Hvis du bruker et spill som er på plate, må du sørge for at platen er lisensiert for bruk i samme land som du har kontoen din i. Spillvalutaen er kanskje ikke kompatibel hvis landene er forskjellige.

Kunne inne finne nedlastbart innhold for spillet

Prøv de følgende feilsøkingstrinnene hvis du har kjøpt nedlastbart innhold som har blitt lastet ned og installert, men som ikke dukker opp i spillet.

1. Sørg for at kjøpet ditt gikk gjennom ved å sjekke transaksjonshistorikken din.
  1. Hvis du bruker et spill som er på plate, må du sørge for at platen er lisensiert for bruk i samme land som du har kontoen din i. Det nedlastbare innholdet er kanskje ikke kompatibelt hvis landene er forskjellige.
  1. Prøv å gjenopprette lisensen.
  1. Slett og reinstaller spillet og spilltillegget.

Sjekk spillplate- og kontoland

Hvis du prøver å bruke PlayStation Store-innhold (som spilltillegg eller spillvaluta) for et spill på plate, må platen være lisensiert for samme land som kontoen din.

1. Sjekk den lille skriften på baksiden av spillesken for å finne ut hvilke land spillplaten er lisensiert for.
  2. Gå til Kontoadministrasjon og velg Dine opplysninger og Rediger Bostedsadresse. Kontolandet ditt står under Land/region

Det kan hende innholdet ikke er kompatibelt hvis spillplaten ikke er lisensiert for samme land som kontoen din.

Trenger du å kontakte PlayStations kundestøtte?

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du kontakte PlayStations kundestøtte ved å bruke koblingen nederst på denne siden. Oppgi følgende informasjon:

• Kjøpsdetaljer.

• Et skjermbilde eller en video som viser at det nedlastbare innholdet ikke dukker opp i spillet.