Feilsøke spillnedlastinger

Feilsøking av spillnedlastinger fra PlayStation™Store

Finn ut hvordan du løser problemer når du laster ned spill fra PlayStation Store til PS5™- og PS4™-konsoller.

Spillnedlastingen på PlayStation Store starter ikke eller mislykkes

Hvis du opplever problemer med å laste ned kjøp, velger du konsollen din for å få opp feilsøkingstrinnene.

1. Sjekk PSN-statussiden. Hvis du ser et varsel, kan du vente til tjenesten fungerer igjen og prøve på nytt.

1. Sørg for at du er logget på riktig konto. For å laste ned spillet må du bruke samme konto som den du brukte til å kjøpe spillet.
  1. Sørg for at den siste versjonen av programvaren er installert på konsollen. Gå til Innstillinger > System > Systemprogramvare > Systemprogramvareoppdatering og innstillinger.
  1. Kontroller at du har nok lagringsplass til spillet. For å finne ut hvor stor plass spillet krever går du til Spillbibliotek, velger spillet > … (mer) > Se produkt. Den minste ledige plassen som kreves, vises på høyre side av skjermen. For å se hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig på PS5-konsollen, går du til Innstillinger > Lagringsplass.
  1. Slå på konsollen i Sikkerhetsmodus, og velg alternativ 5 Gjenopprett database for å opprette en ny database av alt innholdet.

1. Gjenopprett lisensene dine. Se veiledningen nedenfor for å gjenopprette lisenser på konsollen.
  1. Åpne portene på ruteren, og sjekk brannmurinnstillingene. Hvis du trenger hjelp med å åpne porter og ruterinnstillinger, kan du kontakte Internett-leverandøren.

Påkrevde porter for PlayStation™ Network

TCP:80, 443, 3478, 3479, 3480, 5223

UDP:3478, 3479

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du kontakte PlayStations kundestøtte.

1. Sjekk PSN-statussiden. Hvis du ser et varsel, kan du vente til tjenesten fungerer igjen og prøve på nytt.

1. Sørg for at du er logget på riktig konto. For å laste ned spillet må du bruke samme konto som den du brukte til å kjøpe spillet.
  1. Sørg for at den siste versjonen av programvaren er installert på konsollen. Gå til Innstillinger> Systemprogramvareoppdatering.
  1. Kontroller at du har nok lagringsplass til spillet. For å finne ut hvor mye lagringsplass du trenger til spillet, går du til PlayStation Store på konsollen, velger spillet og blar ned til Informasjon-delen. Den minste ledige plassen som kreves, vises på høyre side av skjermen. For å se hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig på PS4-konsollen, går du til Innstillinger > Lagringsplass.

1. Slå på konsollen i Sikkerhetsmodus, og velg alternativ 5 Gjenopprett database for å opprette en ny database av alt innholdet.

1. Gjenopprett lisensene dine. Se veiledningen nedenfor for å gjenopprette lisenser på konsollen.
  1. Åpne portene på ruteren, og sjekk brannmurinnstillingene. Hvis du trenger hjelp med å åpne porter og ruterinnstillinger, kan du kontakte Internett-leverandøren.

Påkrevde porter for PlayStation™ Network

TCP:80, 443, 3478, 3479, 3480, 5223

UDP:3478, 3479

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du kontakte PlayStations kundestøtte.

Kan ikke finne noe spill kjøpt fra PlayStation Store

1. Sjekk transaksjonshistorikken til kontoen din for å forsikre deg om at kjøpet ble gjennomført.
  1. Slå på Konsolldeling og offline-spilling på PS5-konsollen, eller aktiver PS4-konsollen som primær PS4.
  1. Gjenopprett lisensene til kontoen din.

Hvis du har problemer med å finne nedlastbart innhold eller spilltillegg, kan du se veiledningene nedenfor.

Trenger du å kontakte oss?

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du kontakte PlayStations kundestøtte ved å bruke koblingen nederst på denne siden. Oppgi følgende informasjon:

• Feilkoder eller feilmeldinger.
  • En detaljert beskrivelse av hva som skjer, og trinnene som gjenskaper problemet.
  • Et tidsstempel (dato og klokkeslett) på et forsøk på å få tilgang til innholdet.
  • Et skjermbilde eller videoopptak av problemet hvis mulig.