Slik gjenoppretter du lisenser på PlayStation

Gjenopprette lisenser på PS5™- og PS4™-konsoller

Finn ut hvordan du gjenoppretter PlayStation™Store-lisenser på PlayStation-konsollen.

Når bør jeg gjenopprette PlayStation Store-lisenser?

Det kan være et nyttig første skritt å gjenopprette lisensene hvis du opplever følgende problemer:

• Et spill har et hengelåsikon.
  • Du finner ikke et spill eller spilltillegg.
  • Et spill krasjer.
  • Problemer med direktearrangementer.
  • Du kan ikke gjennomføre et kjøp på PlayStation™Store.

Slik gjenoppretter du PlayStation Store-lisenser

Gjenoppretting av lisenser påvirker ikke dataene dine.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Annet > Gjenopprett lisenser
  2. Velg Gjenopprett og vent til handlingen har blitt fullført, og prøv deretter å få tilgang til innholdet igjen.
  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Gjenopprett lisenser.
  2. Velg Gjenopprett og vent til handlingen er fullført, og prøv å få tilgang til innholdet igjen.

Opplever du fortsatt spillproblemer?

Prøv å aktivere PS5-konsolldeling og offline-spilling eller å aktivere PlayStation 4-konsollen som primær PS4. Du finner også flere feilsøkingstrinn ved å gå til veiledningene nedenfor.