Gjenopprette lisenser på PlayStation®4 og PlayStation®5

Finn ut hvordan du gjenoppretter PlayStation™Store-lisenser på PlayStation-systemet.

Når bør jeg gjenopprette PlayStation Store-lisenser?

Gjenoppretting av lisenser kan være til hjelp hvis du ikke får tilgang til digitale kjøp, for eksempel spill, tilleggspakker i spillet og virtuell valuta.

Gjenopprette PlayStation Store-lisenser

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Annet > Gjenopprett lisenser
  2. Velg Gjenopprett og vent til handlingen har blitt fullført, og prøv deretter å få tilgang til innholdet igjen.
  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Gjenopprett lisenser.
  2. Velg Gjenopprett og vent til handlingen er fullført, og prøv å få tilgang til innholdet igjen.

Hvis du fortsatt har problemer, må du kontrollere at du har aktivert konsolldeling og offline-spilling for PS5 eller aktivert PlayStation 4-systemet som primær PS4.