Hvordan logge av og på PSN

Finn ut hvordan du logger av og på PlayStation™Network på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

PlayStation Network (PSN) er en onlinetjeneste som gjør at du kan få mer ut av konsollen din. For å logge på PSN må du ha en konto og Internett-tilkobling.

Slik logger du på PSN på PS5-konsoller

Påloggingsskjermbildet vises når du prøver å få tilgang til onlinefunksjoner eller -tjenester på PS5®-konsollen.

1. Få tilgang til påloggingsskjermbildet ved å gå til hjem-skjermen og velge Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Velg Konto > Logg på.
  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon
  2. Velg Logg på

Hvis PS4®-konsollen ikke allerede er aktivert som din primære PS4, blir du spurt om du ønsker å aktivere den. Velg Ja eller Ikke aktiver.

• Når du har logget deg på én gang, forblir du pålogget til du logger av. Du kan bli logget av på grunn av visse årsaker, for eksempel ved en oppdatering av systemprogramvaren eller ved et nettverksbrudd.

Logge på med en tilgangsnøkkel

Tilgangsnøkler erstatter passord og gir en raskere, enklere og sikrere pålogging til nettsteder og apper på enhetene dine.

Logge av PlayStation Network på PS5-konsoller

1. Gå til Innstillinger Brukere og kontoer.
  2. Velg Annet Logg av.
  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon.
  2. Velg Logg av.

Logge av PlayStation Network på alle enheter

Hvis du ikke har fysisk tilgang til PlayStation-konsollen, kan du logge av alle enhetene dine ved å bruke Kontoadministrasjon på nett.

1. Logg på Kontoadministrasjon.

2. Velg Sikkerheti sidepanelet til venstre.

3. Velg Logg av alle enheter nederst på skjermbildet.