Knyt din Discord-konto til PlayStation Network

Sådan knytter du din Discord-konto til PlayStation Network

Find ud af, hvordan du knytter din konto til PlayStation™Network (PSN) til din Discord-konto.

Sådan tilknytter du dine konti online

1. Gå til Kontohåndtering.
  2. Gå til PlayStation Network > Tilknyttede tjenester.
  3. Vælg Discord på listen, og følg vejledningen på skærmen for at tilknytte dine konti.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Tilknyttede tjenester.
  2. Vælg Discord på listen, og følg vejledningen på skærmen for at tilknytte dine konti.
  1. Åbn Discord-appen i Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller via internettet.
  2. Gå til User Settings (Brugerindstillinger) > Connections (Forbindelser) > Add (Tilføj), og vælg PlayStation-logoet.
  3. I det næste vindue skal du logge ind med dit PSN logon-ID og din adgangskode og bekræfte, at du vil tilknytte dine konti.
  4. Når forbindelsen er oprettet, kan du via Discord vælge at skifte dit online-id på din profil og skifte mellem at vise PlayStation Network som din status.
  • Få flere oplysninger ved at besøge supportartiklen for Discord.
  • Denne funktion er ikke tilgængelig for børnekonti til PlayStation Network.
  • Bemærk, at du skal indstille din indstillinger for personlige oplysninger for Onlinestatus og Spiller nu på PSN til Alle, før din onlinestatus kan ses på Discord.

Sådan fjerner du tilknytningen til Discord fra PlayStation Network

1. Gå til Kontohåndtering.
  2. Gå til PlayStation Network > Tilknyttede tjenester.
  3. Vælg Discord for at fjerne tilknytningen til dine konti.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Tilknyttede tjenester.
  2. Vælg Discord for at fjerne tilknytningen til konti.
  1. Åbn Discord-appen i Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller via internettet.
  2. Gå til User Settings (Brugerindstillinger) > Connections (Forbindelser), og vælg X-knappen ved siden af PlayStation-logoet.
  3. I den nye menu skal du bekræfte, at du vil fortsætte med at ophæve tilknytningen til kontiene ved at trykke på knappen Afbryd.

Få flere oplysninger ved at besøge supportartiklen for Discord

Kan mine venner se min PSN-onlinestatus på Discord?

At knytte din konto til PlayStation Network til Discord er en fantastisk måde at dele dine spilaktiviteter på PlayStation Network med venner. Når du har tilknyttet din konto, kan du dele følgende med Discord-brugere:

• Dit PSN online-ID i din Discord-profil.
  • De PlayStation-spil, du spiller.
  • Hvor længe du har spillet.

Sådan indstiller du din PSN-status til at blive vist offline på Discord

Hvis du vælger at blive vist som offline på PSN, vises din PSN-onlinestatus heller ikke på Discord. Dine indstillinger for skjulte spil gælder også for Discord.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have et PlayStation®Plus-medlemskab?
Nej, der kræves ikke et PlayStation Plus-medlemskab til denne funktion.

Fra hvilke PlayStation-konsoller kan jeg dele min spilaktivitet på Discord?
Du kan dele din PSN-status og spilaktivitet på PS5™-konsoller og PS4™-konsoller via Discord ved hjælp af ovenstående trin.

Hvilke områder understøttes?
Denne funktion vil være tilgængelig for brugere, hvor PlayStation Network og Discord-tjenesterne er tilgængelige.

Jeg har ændret mit online-id, men det er ikke blevet opdateret i Discord-appen.  Hvordan løser jeg det?
I de fleste tilfælde opdateres dit online-ID automatisk ved efterfølgende spilaktivitet på din PlayStation-konsol, når du har ændret dit online-ID.  I nogle tilfælde skal du genoprette forbindelsen til din konto