Knyt din PSN-onlinestatus til Discord

Sådan knytter du din PSN-onlinestatus til Discord

Find ud af, hvordan du knytter din PlayStation™Network (PSN)-onlinestatus til Discord.

Bemærk, at denne funktion i øjeblikket ruller ud gradvist til bruger af Discord over hele verden. Du får besked via Discord-appen, når PSN-tilknytning er tilgængeligt (på iOS- og Android-enheder skal du sørge for, at din Discord-app er opdateret til den seneste version). Du kan også tjekke funktionens tilgængelighed ved at gå til User Settings (Brugerindstillinger) > Connections (Forbindelser) i Discord-appen på Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller via internettet. Hvis PlayStation-logoet vises i integrationsindstillingerne, kan du tilknytte dine konti.

Sådan knytter du din PSN-onlinestatus til Discord

1. Åbn Discord-appen i Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller via internettet.
  2. Gå til User Settings (Brugerindstillinger) > Connections (Forbindelser) > Add(Tilføj), og vælg PlayStation-logoet.
  3. I det næste vindue skal du logge ind med dit PSN logon-ID og din adgangskode og bekræfte, at du vil tilknytte dine konti.
  4. Når forbindelsen er oprettet, kan du via Discord vælge at skifte dit online-ID på din profil og skifte mellem at vise PlayStation Network som din status. Få mere at vide
  • Denne funktion er ikke tilgængelig for børnekonti til PlayStation Network.
  • Bemærk, at du skal indstille din indstillinger for personlige oplysninger for PSN Onlinestatus og Spiller nu på PSN til Alle, før din onlinestatus kan ses på Discord.

Hvorfor skal jeg knytte min PSN-onlinestatus til Discord?

At knytte din konto til PlayStation Network til Discord er en fantastisk måde at dele dine spilaktiviteter på PlayStation Network med venner. Når du har tilknyttet din konto, kan du dele følgende med Discord-brugere:

• Dit PSN online-ID i din Discord-profil.
  • De PlayStation-spil, du spiller.
  • Hvor længe du har spillet.

Sådan indstiller du din PSN-status til at blive vist offline på Discord

Hvis du vælger at blive vist som offline på PSN, vises din PSN-onlinestatus heller ikke på Discord. Dine indstillinger for skjulte spil gælder også for Discord.

Sådan fjerner du tilknytningen til Discord fra PlayStation Network-indstillingerne

1. Gå til Kontohåndtering.
  2. Gå til Andre indstillinger > Kontotilknytning.
  3. Vælg Discord for at fjerne tilknytningen til dine konti.
  1. Åbn Discord-appen i Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller via internettet.
  2. Gå til User Settings (Brugerindstillinger) > Connections (Forbindelser), og vælg X-knappen ved siden af PlayStation-logoet.
  3. I den nye menu skal du bekræfte, at du vil fortsætte med at ophæve tilknytningen til kontiene ved at trykke på knappen Disconnect (Afbryd).

Få flere oplysninger ved at besøge supportartiklen for Discord

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have et PlayStation®Plus-medlemskab?
Nej, der kræves ikke et PlayStation Plus-medlemskab til denne funktion.

Fra hvilke PlayStation-konsoller kan jeg dele min spilaktivitet på Discord?
Du kan dele din PSN-status og spilaktivitet på PS5™-konsoller og PS4™-konsoller via Discord ved hjælp af ovenstående trin.

Kan jeg indstille kontotilknytning fra min konsol?
Kontotilknytning for Discord kan kun indstilles i Discord-appen til Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller via internettet. Du kan ikke tilknytte PSN og Discord ved hjælp af din konsol.

Hvilke regioner understøttes?
Denne funktion vil være tilgængelig for brugere, hvor PlayStation Network og Discord-tjenesterne er tilgængelige.

Jeg har ændret mit online-ID til PSN, men det er ikke blevet opdateret i Discord-appen.  Hvordan løser jeg det?
I de fleste tilfælde opdateres dit online-ID automatisk ved efterfølgende spilaktivitet på din PlayStation-konsol, når du har ændret dit online-ID.  I nogle tilfælde skal du genoprette forbindelsen til din konto