Skift onlinestatus på PSN

Sådan ændrer du onlinestatus på PlayStation Network

Lær at skifte mellem at blive vist som online og offline over for dine venner på din konsol eller i PlayStation®App.

Hvornår skal du skifte din onlinestatus på PlayStation™ Network

Onlinestatus fortæller dig, om en spiller er tilgængelig. Du kan se, hvad en spillers onlinestatus er, ved at tjekke ikonet på spillerens profil eller din venneliste.

Når du er logget på flere PlayStation®5-konsoller eller på en PlayStation®5-konsol og en PlayStation®4-konsol, skiftes din status for alle enheder, hvis du skifter onlinestatus.

Du kan konfigurere indstillingerne for, hvem der kan se din onlinestatus, ved at følge vejledningen nedenfor.

Sådan vises du som offline på PlayStation Network

Hvis du ikke vil have, at dine venner skal se, at du er online, kan du vælge at blive vist som offline. Næste gang du logger på, bevarer du den samme onlinestatus fra det tidspunkt, hvor du sidst loggede af.

Du kan blive vist som offline på følgende måder:

• Fra skærmen Vælg bruger, skal du trykke på indstillingsknappen og vælge Vis som offline.
  • Fra hjemmeskærmen skal du vælge din profil og derefter vælge Onlinestatus > Vis som offline.
  • Tryk på PS-knappen på din controller for at åbne kontrolcenteret, vælg din profil, og vælg derefter Onlinestatus > Vis som offline.

Du kan blive vist som offline på følgende måder:

• Fra hjemmeskærmen skal du gå til Profil > Indstil onlinestatus > Vis som offline
  • Tryk på PS-knappen for at få adgang til genvejsmenuen, og vælg Onlinestatus > Vis som offline

Bemærk, at i et spil forekommer du måske online for de andre spillere. Hvis du logger ind på PlayStation Network med en PS3, PS Vita eller PS TV, vil du også blive vist som online.

• Tryk på Indstillinger, og rul ned til Konsoladministration > Onlinestatus > Vis som offline.