Sådan udbedrer du CE-106487-6

Der opstod et problem under download og installation af indhold.

1. Kontrollér, at systemsoftwaren er opdateret til den nyeste version ved at gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Systemsoftwareopdatering og indstillinger.
  2. Gå til Indstillinger Brugere og konti > Andet Gendan licenser.
  3. Tryk på PS-knappen for at åbne kontrolcenteret, fremhæv det downloadede element, tryk på indstillingsknappen, og vælg Slet. Prøv derefter at downloade igen.
  4. Start din konsol i fejlsikret tilstand, og vælg Ryd cache, og genopbyg databasen.