CE-100006-7

Det eksterne lagerdrev genkendes ikke.

Prøv følgende:
  1. Opdater systemsoftwaren til den nyeste version.
  2. Hvis dit eksterne lagerdrev ikke genkendes, skal du tage det tilsluttede USB-kabel ud og sætte det i igen.
    Hvis du bruger en USB-hub, skal du fjerne den og slutte USB-lagerenheden direkte til din PlayStation®5-konsol.
  3. Dit eksterne lagerdrev skal formateres, første gang du bruger det som udvidet lager. Hvis du vil formatere som udvidet lager, skal du gå til Indstillinger > Lager > Udvidet lager.
  4. Hvis du ikke kan overføre alle dine data på én gang, kan du prøve at overføre indhold individuelt.
  5. Kontroller, om dine spildata kan installeres på et udvidet lager, ved at gå til PS5's vejledning til udvidet lager nedenfor.
  6. Der kan være et problem med dit eksterne lagerdrev. Prøv at bruge en anden lagerenhed.