Brug af SHARE-knappen

Find ud af, hvordan du bruger SHARE-knappen på din DUALSHOCK 4, og hvilke funktioner den kan bruges med.

 
 

Grundlæggende brug af SHARE-knappen

Kort tryk Vis menuen for dele-funktionen, tag et screenshot, og gem et videoklip. Et screenshot gemmes i samme øjeblik, som menuen for dele-funktionen vises. Hvis du spiller et spil, bliver der også gemt et videoklip på dette tidspunkt. Brug den, når du hurtigt vil gemme og dele noget.
Langt tryk Tag et screenshot. Når du holder knappen nede i mindst 1 sekund, bliver et screenshot taget og (afsluttet) vises øverst til højre på skærmen. Brug dette til at tage et screenshot uden at vise menuen eller gemme et videoklip.
Dobbelttryk Vælg starttidspunktet for et videoklip. Brug dette, når du vil begynde at optage igen fra det aktuelle tidspunkt. Det er praktisk, når du gerne vil gemme en bestemt scene.

PlayStation 4 har mulighed for at uploade og dele gemte screenshots og videoklip fra dine spil online. Du kan også udsende (streame) dine spil og dele oplysninger om andre spændende ting som f.eks. indhold fra PlayStation Store.

Du kan ændre betjeningen med SHARE-knappen. Tryk på SHARE-knappen, tryk på OPTIONS-knappen, mens dele-funktionens menu vises, og vælg så [Indstillinger for Del] > [SHARE-knappens kontroltype].

Yderligere bemærkninger

  • Underkontobrugere kan gemme screenshots og videoklip, men kan ikke uploade eller streame.
  • Screenshots, videoklip og streams kan indeholde personlige oplysninger om dig eller andre spillere, såsom navne, online-ID'er, tekstchat og stemmechat. Du bør få andre spilleres tilladelse, før du deler indhold, der indeholder deres personlige oplysninger.
  • SHARE-knappen kan ikke bruges, mens du bruger Media Player.