Konfigurera Apple Music på PS5-konsoler

Så här konfigurerar du Apple Music på PS5-konsoler

Ta reda på hur du konfigurerar Apple Music på PlayStation®5-konsoler och hur du tar bort länken till ditt Apple Music-konto från PlayStation™Network.

Hämta appen Apple Music på PS5™-konsoler

1. Välj Alla appar på Hem för media.
  2. Välj Apple Music > Ladda ned
  3. Starta appen Apple Music.
  4. Välj Registrera dig eller Logga in och ange dina uppgifter.
  5. Följ instruktionerna för att länka dina konton.

Vilka PlayStation-konsoler är kompatibla med Apple Music?

• PS5-konsoler

Kan jag lyssna på Apple Music när jag spelar spel på PS5-konsoler?

Du kan lyssna på musik när du spelar kompatibla PS5- och PS4-spel på en PS5-konsol.

I vilka länder/regioner kan du använda Apple Music på PS5-konsoler?

Vilka artister och låtar som är tillgängliga beror på var du befinner dig.

Argentina

Guatemala

Paraguay

Australien

Honduras

Peru

Österrike

Hongkong

Polen

Bahrain

Ungern

Portugal

Belgien

Island

Qatar

Bolivia

Indien

Rumänien

Brasilien

Indonesien

Ryssland

Bulgarien

Irland

Saudiarabien

Kanada

Israel

Singapore

Chile

Italien

Slovakien

Kina

Japan

Slovenien

Colombia

Kuwait

Sydafrika

Costa Rica

Libanon

Spanien

Kroatien

Luxemburg

Sverige

Cypern

Malaysia

Schweiz

Tjeckien

Malta

Taiwan

Danmark

Mexiko

Thailand

Ecuador

Nederländerna

Turkiet

El Salvador

Nya Zeeland

Ukraina

Finland

Nicaragua

Förenade Arabemiraten

Frankrike

Norge

Storbritannien

Tyskland

Oman

USA

Grekland

Panama

Uruguay

Hur tar jag bort kopplingen mellan Apple Music och PlayStation Network?

Öppna appen Apple Music och välj ditt konto längst uppe till höger på skärmen. Välj Logga ut. Ditt Apple Music-konto är inte längre länkat till PlayStation Network.