Konfigurera Backbone One PlayStation Edition på Android-telefoner

Läs om hur du konfigurerar Backbone One PlayStation® Edition för användning med Fjärrspel och andra kompatibla appar.

Konfigurera Backbone One PlayStation Edition på Android-telefoner

1. Spänn ut din Backbone One PlayStation Edition.
  2. Sätt in Backbone One PlayStation Edition-anslutningen i porten på din telefon.
  3. Tryck in Backbone One PlayStation Edition-handtagen tills din telefon sitter fast.

Vilka Android-modeller går det att ansluta Backbone One PlayStation Edition till?

Backbone One PlayStation Edition kan användas med Android-telefoner som kör Android 10.0 eller senare. Det krävs även en USB Type-C-port.

Så här startar du PlayStation-appen från Backbone One PlayStation Edition

Om du vill starta PlayStation-appen direkt från Backbone One PlayStation Edition dubbelklickar du på knappen ”...” på handkontrollen.

Använda menyn Skapa med Backbone One PlayStation Edition

Om du vill använda menyn Skapa trycker du på alternativknappen på din Backbone One PlayStation® Edition-handkontroll när du använder Fjärrspel.

Menyn Skapa är endast tillgänglig när du använder Fjärrspel.

Support för Backbone One

Om du vill visa supportinformation går du till webbplatsen för Backbone One nedan.

Vanliga frågor

Måste jag använda Backbone One-appen?
Du måste inte använda appen Backbone One+ för att kunna använda Backbone One PlayStation Edition som handkontroll.

Måste jag ladda Backbone One PlayStation Edition?
Nej, det finns inget batteri i Backbone One PlayStation Edition. Backbone One PlayStation Edition drar minimalt med ström från din telefon för att fungera. Det finns en förbikopplingsport på Backbone One PlayStation Edition så att du kan ladda din telefon när du spelar.

Kan jag använda Bluetooth när jag använder Backbone One PlayStation Edition?
Ja, du kan använda Bluetooth-funktionerna på din enhet när den sitter i din Backbone One PlayStation Edition.