Justera säkerhetsinställningar för PSN

Så här ändrar du säkerhetsinställningar på PSN

Läs om hur du ändrar kontouppgifter som inloggnings-ID, lösenord, säkerhetsfråga och mobilnummer.

PlayStation-supporten ber aldrig om ditt lösenord. Att dela dina uppgifter är en säkerhetsrisk för ditt konto, så uppge aldrig ditt lösenord för någon.

Ändra säkerhetsinställningarna för PlayStation™Network

1. Gå in på Kontohantering på en ansluten enhet.
  2. Välj Säkerhet. Du kan använda menyn Säkerhet till att redigera ditt lösenord, din säkerhetsfråga, ditt mobiltelefonnummer och hantera 2-stegsverifiering.
  1. Gå till hemskärmen och välj Inställningar > Användare och konton > Konto > Säkerhet.
  2. Du kan ändra ditt lösenord, din säkerhetsfråga, ditt mobiltelefonnummer och hantera 2-stegsverifiering.
  1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Säkerhet. Du kommer att bli ombedd att ange inloggnings-ID och lösenord.
  2. Du kan ändra ditt lösenord, din säkerhetsfråga, ditt mobiltelefonnummer och hantera 2-stegsverifiering.

Jag har förlorat min 2-stegsverifieringsinformation. Hur återställer jag mitt konto?

Om du har tappat bort ditt telefonnummer eller dina reservkoder för 2-stegsverifiering kan du återställa ditt konto genom att följa guiden nedan.

Fler artiklar om säkerhet på PlayStation

Här nedan besvaras några vanliga frågor du kan ha om säkerheten på PlayStation.