Support til PlayStation®VR

PlayStation®VR

الرجوع إلى التصنيفات
Konfiguration af PS VR
Tilbage

Konfiguration af PS VR

Kom i gang

Vælg din PS VR-model ved hjælp af beskrivelserne nedenfor for at finde relevante trin til konfiguration.

Konfigurer CUH-ZVR1
  • Skydedæksel på processorenhed.
  • Serienummer på bagsiden af processorenhed starter med P01/P02.
  • Tænd/sluk-knap på fjernbetjeningen på ledningen.
Konfigurer CUH-ZVR2
  • Massiv processorenhed.
  • Serienummer på bagsiden af processorenhed starter med P03.
  • Tænd/sluk-knap på undersiden af headsettets visir.

Du kan godt have VR-headsettet på over dine briller, men vær forsigtig, når du justerer visiret. Hvis dine briller berører linsen, kan det medføre skade på brillerne, VR-headsettets linse eller begge dele. Undlad at skubbe eller trække visiret for meget ind eller ud.

Hvis du bemærker, at PS VR-miljøerne er uklare eller uskarpe, når du har briller på, skal du forsøge at tage dem af og justere visirets placering, før du begynder at spille. Forsøg at spille både med og uden briller på for at finde den bedste løsning for dig.

Få det bedste ud af PS VR

Begræns din brug af PS VR til inden for spilleområdet. Du kan interagere mere direkte med spil, fordi kameraet indfanger VR-headsettets placering, vinkel og bevægelse.

Repræsenterer bredden og dybden af spilleområdet. Højden på spilleområdet afhænger af rækkevidden af det, der indfanges af kameraet.

PS VR-sigtecontrolleren er en Bluetooth®-enhed. Du skal parre din controller, når du bruger den første gang, og når du bruger den med en anden PS4™-konsol.

Når dit PS4-system er tændt, skal du tilslutte controlleren ved hjælp af et mikro-USB-kabel* og derefter trykke på 2 PS-knappen. Din controller parres med systemet og tændes. Når du har parret controlleren, kan du frakoble mikro-USB-kablet og bruge controlleren trådløst.

*PS VR-sigtecontrolleren leveres ikke med mikro-USB-stik. Brug mikro-USB-kablet til din trådløse DualShock 4-controller.

الرجوع إلى التصنيفات
Fejlfinding for PS VR
Tilbage

Fejlfinding for PS VR

Almindelige problemer

1. Frakobl PS Camera, og tilslut det igen. Hold PS-knappen nede, og gå til Lyd/enheder. Hvis PS Camera genkendes, får du vist valgmuligheden Slå mikrofon fra for PlayStation Camera i denne menu.
  2. Hvis PS Camera stadig ikke genkendes, skal du lade PS Camera være tilsluttet og slukke din PS4-konsol for derefter at tænde for den igen.
  3. Prøv at konfigurere PS Camera på en anden PS4-konsol, hvis du har mulighed for det.

Hvis problemet fortsætter, efter at du har prøvet ovenstående trin, skal PS Camera repareres.

1. Rengør PS Camera-linserne med en ren, tør mikrofiberklud. Brug ikke vand eller andre rengøringsvæsker.
  2. Kontroller linserne for at se, om de er revnede eller på anden måde beskadigede.
  3. PS Camera har to linser – sørg for, at ingen af dem er tildækket.
  4. Prøv at bevæge dig tættere på kameraet. Den optimale afstand er ca. 2 m (6’).
  5. Flyt ikke PS Camera efter opsætningen.
  6. Sørg for, at PS Camera står på en stabil overflade. Bevægelse under spil kan resultere i sporingsfejl.

Hvis problemet fortsætter, efter at du har prøvet ovenstående trin, skal PS Camera repareres.

Foretag fejlfinding af problemer med inputforsinkelse, parring eller blinkende lys på PS VR-sigtecontrolleren.

PlayStation-værkstedet

Få hjælp og support til dine PlayStation-produkter.

الرجوع إلى التصنيفات

Manualer og garanti

Manualer

Find manualen til din konsol eller enhed.

Find garantioplysninger til dine konsoller og enheder.