Par den trådløse DUALSHOCK®4-controller med Sony Xperia- og Android-enheder

Par den trådløse DUALSHOCK®4-controller med Sony Xperia- og Android-enheder

Hvis du vil bruge din trådløse DUALSHOCK 4-controller med kompatible spil og applikationer på en Sony Xperia eller Android-enhed, kan du oprette forbindelse via Bluetooth med et par trin.

Enheder, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Sony Xperia- enheder og mobile enheder, der bruger Android 10 eller nyere, understøtter den trådløse DUALSHOCK 4-controllers Bluetooth-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer via Bluetooth.

TRIN 1

Tænd parringstilstand for den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Før du kan tilslutte din trådløse controller via Bluetooth, skal du aktivere parringstilstand:

1. Tryk og hold nede på knapperne PS og Share på den trådløse controller samtidig.
  2. Lysbjælken på bagsiden af den trådløse controller begynder at blinke, når parringstilstand er aktiveret.

TRIN 2

Tilslut den trådløse DUALSHOCK 4-controller via Bluetooth
  1. På din Sony Xperia- eller Android-enhed skal du gå til  Bluetooth-indstillinger og TÆNDE for Bluetooth.
  2. Vælg Scan efter nye enheder, og vælg derefter Trådløs controller.

Du kan nu bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer på din enhed.

Spil og applikationer, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Du kan bruge din trådløse controller til at spille spil, du streamer fra PlayStation®4 til en Android 10-enhed, ved at bruge PS4 Remote Play-appen.

Din trådløse controller kan også bruges på en Android-enhed, der bruger Android 10 eller nyere, til at spille spil, der understøtter trådløse DUALSHOCK 4-controllere.

Hvis du tilslutter en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en kompatibel Sony Xperia-enhed, er alle funktioner tilgængelige.

Bemærk, at visse funktioner i den trådløse controller ikke er tilgængelige, når der er oprettet forbindelse til en Android 10-enhed:

• Touchpad

• Farven på lysstriben kan ikke ændres

• Rumble, bevægelsessensor og udgangslydstik til hovedtelefoner

Tilslut den trådløse DUALSHOCK 4-controller til PlayStation®4 igen

Hvis du vil tilslutte din trådløse controller til din PS4 igen, skal du tilslutte den til PS4 med et USB-kabel og trykke på PS-knappen på den trådløse controller.

Du kan derefter fjerne USB-kabler og bruge controlleren trådløst.

Har du brug for mere hjælp til din trådløse DUALSHOCK 4-controller?

Hvis det ser ud til, at din controller er defekt, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at kontrollere, om din hardware er berettiget til en reparation under garantien.