Par den trådløse DUALSHOCK®4-controller med iPhone, iPad, iPod Touch og Apple TV

Par den trådløse DUALSHOCK®4-controller med iPhone, iPad, iPod Touch og Apple TV

Hvis du vil bruge din trådløse DUALSHOCK 4-controller med kompatible spil og applikationer på en Apple iOS-enhed, kan du oprette forbindelse via Bluetooth med et par trin.

Enheder, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Apple-enheder, der bruger nedenstående operativsystemer eller nyere, understøtter den trådløse DUALSHOCK 4-controllers Bluetooth-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer via Bluetooth.

• iOS 13
  • iPadOS 13
  • tvOS 13

TRIN 1

Tænd parringstilstand for den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Før du kan tilslutte din trådløse controller via Bluetooth, skal du aktivere parringstilstand:

1. Tryk og hold nede på knapperne PS og Share på den trådløse controller samtidig.
  2. Lysstriben på bagsiden af den trådløse controller begynder at blinke, når parringstilstand er aktiveret.

TRIN 2

Tilslut den trådløse DUALSHOCK 4-controller via Bluetooth
  1. På din Apple-enhed skal du gå til Bluetooth-indstillinger og tænde for Bluetooth.
  2. Vælg Scan efter nye enheder, og vælg derefter Trådløs controller.

Du kan nu bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer på din enhed.

Spil og applikationer, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Du kan bruge din trådløse controller til at spille spil, du streamer fra PS4 til iPhone, iPad eller iPod Touch, ved at bruge PS4 Remote Play-appen.

Din trådløse controller kan også bruges til at spille spil på iPhone, iPad, iPod Touch og Apple TV, som understøtter MFi-controllere.

Bemærk, at visse funktioner i den trådløse controller ikke er tilgængelige, når der er oprettet forbindelse til en iPhone, iPad eller Apple TV:

• PS-knap og touchpad

• Farven på lysstriben kan ikke ændres

• Rumble, bevægelsessensor og udgangslydstik til hovedtelefoner

Tilslut den trådløse DUALSHOCK 4-controller til PlayStation®4 igen

Hvis du vil tilslutte din trådløse controller til din PS4 igen, skal du tilslutte den til PS4 med et USB-kabel og trykke på PS-knappen på den trådløse controller.

Du kan derefter fjerne USB-kabler og bruge controlleren trådløst.

Har du brug for mere hjælp til din trådløse DUALSHOCK 4-controller?

Hvis det ser ud til, at din controller er defekt, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet PlayStation Repairs for at kontrollere, om din hardware er berettiget til en reparation under garantien.