Søg efter opdateringer på PS5™- og PS4™-konsoller

Sørg for at opdatere dine spil og apps til de nyeste versioner for at opleve nye funktioner og forbedret ydeevne.

Opdater dine PlayStation-spil og -applikationer

Når du starter et spil eller en app, opdateres de automatisk til den nyeste version, der er tilgængelig.

1. Gå til Bibliotek, og vælg det spil, du vil opdatere.
  2. Tryk på indstillingsknappen, og vælg Søg efter opdatering
  3. Hvis der findes en opdatering, skal du følge vejledningen for at installere opdateringen.

Kontrollér systemets softwareversion

1. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Konsolinformation.

2. Denne menu viser systemets softwareversion, PS5-konsollens navn, IP-adresse og MAC-adresse.

1. Når du har brug for at kontrollere konsollens systemsoftwareversion og netværksadresser, skal du gå til Indstillinger > System > Systeminformation
  2. Denne menu viser systemets softwareversion, PS4-konsollens navn, IP-adresse og MAC-adresse.