Spil i turneringer på PSN

Sådan spiller du i turneringer på PSN

Find ud af, hvordan du konkurrerer i turneringer via PlayStation™Network (PSN) på din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®4-konsol.

I nogle spil kan du konkurrere i turneringer for at se, hvilken placering du opnår. Du skal først registrere dig til en kommende turnering og derefter tilmelde dig inden starttidspunktet på turneringsdagen.

Bemærk, at der kræves et PlayStation Plus-medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Sådan registrerer du dig til en turnering på PS5-konsoller

1. Fra spillets hub eller kontrolcenter skal du vælge et kort, hvor der står Turnering og Tilmeld dig nu.
    Der vises oplysninger om turneringen, f.eks. starttidspunkt og dato, og eventuelle præmier, du kan vinde. Vælg Vis alle detaljer om forventet spilletid, antal spillere og turneringsformat.
  2. Vælg Tilmeld dig.
    Turneringsreglerne vises. Sørg for at læse dem omhyggeligt.
  3. Vælg Acceptér.
    Tilmeldingen er fuldført. Der vises oplysninger om turneringen, f.eks. hvornår den starter, og om de tilbudte præmier. Når turneringen begynder, kan du se den modstander, du er oppe imod, samt knappen Deltag nu på dette skærmbillede.
  • Hvis du vil se turneringsreglerne igen eller annullere, når du er færdig med registreringen, skal du vælge turneringskortet fra kontrolcenteret og derefter vælge ... Mere. Du kan også invitere dine venner eller andre spillere til at deltage i turneringen.
  • Du får meddelelser, så du ved, at turneringen starter snart, eller hvis den bliver annulleret. Aktiver pop op-meddelelser, så du ikke går glip af noget.
  1. Vælg Begivenheder fra funktionsskærmen.
  2. Vælg Turneringer, og vælg derefter den turnering, du vil deltage i.
  3. Vælg Tilmeld dig på skærmbilledet med oplysninger om turneringen.
  4. For en holdturnering skal du vælge et hold, der skal registreres, og derefter vælge, hvem du vil tilmelde navnelisten.
  • Når du deltager i en turnering for første gang, skal du indtaste din kontoinformation for turneringsplatformens udbyder. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en på platformudbyderens websted.

Sådan deltager du i en turnering på PS5-konsoller

Du kan finde en liste over kommende turneringer ved at gå til PlayStation-konkurrencecenter.

1. Du får en meddelelse, når turneringen er ved at starte, og også når din kamp er ved at gå i gang.
  2. Mens pop op-meddelelsen vises, skal du trykke på PS-knappen og derefter vælge Deltag nu for at deltage i kampen.
  • Hvis du ikke deltager på starttidspunktet, vinder din modstander som standard.
  • Du kan også deltage i kampen fra turneringskortet i kontrolcenteret.
  • Hvis du vinder kampen, kan du gå videre til den næste. Du får besked, når din kampmodstander er tildelt. Vælg Deltag nu for at deltage i hver ny kamp.
  • Hvis du vælger Vis turneringsbracket på turneringskortet, kan du se listen over kampe og din overordnede præstation.
  • Når kampen er færdig, får du en meddelelse. Mens pop op-meddelelsen vises, skal du trykke på PS-knappen og derefter vælge Vis detaljer for at se din placering, og hvem der vandt. Du kan også se resultaterne på turneringskortet i kontrolcenteret.

Du modtager en meddelelse, når check ind-perioden begynder. For ikke-holdturneringer skal du tjekke ind. For holdturneringer skal en person fra holdets navneliste tjekke ind. Når check in-perioden er udløbet, kan du ikke deltage i turneringen.

1. Vælg Tjek ind på skærmbilledet med oplysninger om turneringen.
    Når din modstander er fundet, vises Turneringskampe i Dine begivenheder
  2. Vælg en turneringskamp, og vælg derefter Deltag nu.
    Du kan kontrollere, hvordan du starter kampen på skærmbilledet med oplysninger om kampen. Følg vejledningen for at starte kampen.
  • Hvis du vil indberette resultaterne, efter at matchen er afsluttet, skal du vælge Rapportér resultat på skærmbilledet med oplysninger om kampen og derefter følge vejledningen på skærmen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis en spiller stopper eller afbryder forbindelsen?
Hvis en anden spiller forlader en turneringskamp, vinder den spiller, der bliver i spillet.

Hvad sker der, hvis en spiller går glip af en turneringskamp?
Hvis en spiller går glip af en turneringskamp, taber vedkommende automatisk.

Hvad sker der i tilfælde af uafgjort?
Der kastes en mønt, for at fastslå vinderen.