Ofte stillede spørgsmål om Gran Turismo 7

Find ud af, hvornår Gran Turismo 7 bliver lanceret, hvordan du forudbestiller i PlayStation™Store, og hvilke udgaver der er tilgængelige.

Hvornår bliver Gran Turismo 7 lanceret?

Gran Turismo 7 lanceres den 4. marts 2022.

Hvordan forudbestiller jeg Gran Turismo 7?

Gran Turismo 7 kan forudbestilles i PlayStation Store og hos deltagende forhandlere over hele verden.

Kunder i USA kan også købe via direct.playstation.com.

• PlayStation®5-konsoller and PlayStation®4-konsoller: Søg efter Gran Turismo 7 i PlayStation Store, vælg Gran Turismo 7, vælg den ønskede version, og afgiv din forudbestilling.
  • PlayStation Store: Søg efter Gran Turismo 7, vælg Gran Turismo 7, vælg den ønskede version, og afgiv din forudbestilling.
  • PlayStation App: Vælg Store-ikonet, søg efter Gran Turismo 7, vælg Gran Turismo 7, vælg den ønskede version, og afgiv din forudbestilling.
Hvilke versioner af Gran Turismo 7 er tilgængelige?

Fysisk: PS4 Launch Edition (kun Nordamerika), PS5 Standard Launch Edition (kun Nordamerika), PS4 Standard Edition, PS5 Standard Edition, 25th Anniversary Physical Special Edition.

Digital: PS4 Standard, PS5 Standard, 25th Anniversary Digital Deluxe Edition.

Får jeg en PS5-spildisk, når jeg køber den fysiske 25th Anniversary Special Edition?

Ja, en PS5-spildisk er inkluderet sammen med en værdikupon til den digitale PS4-version af spillet og ekstraindholdet til 25th Anniversary Edition.

Kan jeg spille min PlayStation 4-version på PlayStation 5-konsoller?

Ja, du kan spille PS4-versionen af Gran Turismo 7 på en PlayStation 5-konsol.

Kan jeg opgradere min PS4-version til PS5-versionen?

Spillere, der køber standardudgaven af Gran Turismo 7 på PS4-konsoller, kan opgradere til den digitale PS5-version for 75 kr. Spillere, der køber PS4-versionen på disk, skal bruge en PS5-konsol med et diskdrev for at opgradere til den digitale PS5-version. PS4-spildiske kan ikke bruges sammen med PlayStation®5 Digital Edition.

Kan jeg opgradere min Standard Edition til 25th Anniversary Special Edition af Gran Turismo 7?

Nej. Du kan opgradere din PS4 Standard Edition til PS5 Digital Standard Edition. Opgraderingen til 75 kr. giver dig ikke ret til en opgradering til 25th Anniversary Special Edition.

Du skal have en PS5-konsol med diskdrev for at opgradere kvalificerede PS4-spil på disk til digitale PS5-versioner. PS4-spildiske kan ikke bruges sammen med PlayStation®5 Digital Edition.

Jeg har købt den fysiske eller digitale 25th Anniversary Special Edition. Kan jeg spille dem på både PS4-konsoller og PS5-konsoller?

Som ejer af 25th Anniversary Digital Deluxe Edition får du ret til både PS5- og PS4-versioner.

Til den fysiske version af 25th Anniversary Edition vil stålbogen indeholde en PS5-spildisk og en værdikupon til en digital version af PS4-spillet og ekstraindholdet til 25th Anniversary Edition.

Dine gemte spildata til Gran Turismo 7 kan overføres fra PS4-konsoller til PS5-konsoller.

Kan jeg spille Gran Turismo 7 på forskellige sprog?

Ja, Gran Turismo 7 er tilgængeligt på følgende sprog (kun tekst):

Arabisk, brasiliansk portugisisk, engelsk UK, engelsk US, forenklet kinesisk, fransk, græsk, hollandsk, italiensk, japansk, koreansk, mexicansk spansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, thai, tjekkisk, traditionelt kinesisk, tyrkisk, tysk.

Hvad indeholder forudbestillingsbonusser?
  • Pakke med tre biler indeholder: MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT Stealth Model, Porsche 917 LIVING LEGEND, Toyota Supra GT500 '97 (Castrol TOM'S).
  • 100.000 i spil-credit.
  • I USA og Canada vil ovenstående elementer være inkluderet i Launch Edition.
Hvordan får jeg adgang til mit bonusindhold?
  • I Nordamerika er en værdikupon med credits til pakken med tre biler og 100.000 i spil-credit inkluderet i Launch Edition.
  • I resten af verden modtager man på købstidspunktet en værdikuponkode til pakken med tre biler og 100.000 i spil-credit.
Hvor længe er det muligt at forudbestille?

Forudbestillinger er tilgængelige indtil udgivelsen den 4. marts 2022.

Hvor kan jeg få kundesupport?

Hvis du har spørgsmål om forudbestilling af Gran Turismo 7 (alle udgiver), skal du kontakte PlayStation Support ved hjælp af nedenstående link.