WS-116522-7

Opdateringen af systemsoftwaren mislykkedes.

Den seneste version af systemsoftwaren blev ikke genkendt, og opdateringen mislykkedes.
Prøv følgende i henhold til den opdateringsmetode, du bruger:
  1. Opdatering via internettet
    ・Genstart din PlayStation®5, og opret forbindelse til internettet ved hjælp af en kablet forbindelse så meget som muligt, og konfigurer netværksindstillingerne igen.

・Når du bruger en trådløs forbindelse, skal du overveje installationsplaceringen, så din PS5 kommer tættere på din router, eller fjerne alt, der kan forstyrre forbindelsen mellem enhederne.

・Sluk for routeren og modemmet, og vent mindst 5 minutter, før du genstarter.
  2. Opdatering via en USB-lagerenhed
    Download den nyeste version af systemsoftwaren.
    Sørg for, at filnavnet og placeringen er korrekt.
  3. Opdatering med en spildisk
    Sørg for, at der ikke er fingeraftryk, pletter eller ridser på disken.
    Hvis der er snavs eller fingeraftryk, skal du rengøre disken med en blød, ren klud, f.eks. en rengøringsklud til briller, og tørre den fra midten til kanterne.

Hvis ovenstående ikke virker, kan du prøve andre opdateringsmetoder, hvis det er muligt.