Sådan udbedrer du WS-116522-7

Opdateringen af systemsoftwaren mislykkedes.

Den seneste version af systemsoftwaren blev ikke genkendt, og opdateringen mislykkedes.
Prøv følgende i henhold til den opdateringsmetode, du bruger:

1. Sådan opdaterer du via internettet
    ・Genstart din PlayStation®5-konsol, og opret forbindelse til internettet ved hjælp af en kabelforbindelse så meget som muligt, og konfigurer netværksindstillingerne igen.

・Når du bruger en trådløs forbindelse, skal du gennemgå installationsplaceringen og bringe din PS5®-konsol tættere på din router eller fjerne alt, der forstyrrer forbindelsen mellem enhederne.

・Sluk for router og modem, og vent mindst 5 minutter, før du tænder dem igen.
  2. Opdatering via en USB-lagerenhed
    Download den nyeste version af systemsoftwaren.
    Sørg for, at filnavnet og lagringsstedet er korrekt.
  3. Opdatering med en spildisk
    Sørg for, at der ikke er fingeraftryk, pletter eller ridser på disken.
    Hvis der er snavs eller fingeraftryk, skal du rengøre disken med en blød, ren klud, f.eks. en rengøringsklud til briller, og tørre den fra midten til kanterne.

Hvis ovenstående ikke virker, kan du prøve andre opdateringsmetoder, hvis det er muligt.