WS-116331-5

Adgang til PSN er midlertidigt suspenderet.

Hvis denne fejl vises, mens du bruger PlayStation™Network, er din konto muligvis blevet midlertidigt suspenderet:

1. Kontrollér, om du kan logge på fra en anden enhed, f.eks. en PC eller mobilenhed.
  2. Hvis du ikke kan logge på fra en anden enhed, er din konto suspenderet på grund af en overtrædelse af vilkår for anvendelse.

Se den e-mail, der er sendt til dit PSN logon-id (e-mailadresse) for at få flere oplysninger.