Sådan udbedrer du NP-102945-1

Installer den seneste systemsoftware.

Tilslut PlayStation®5-konsollen til internettet, og opdater den til den nyeste version af systemsoftwaren.

1. Hvis der opstår en fejl under opdateringen, skal du genstarte netværksudstyret og din PS5-konsol og derefter prøve at opdatere igen.
  2. Hvis det er muligt, kan du prøve en anden opdateringsmetode end via internettet.
    Du kan også downloade systemsoftwaren til PS5-konsollen til et USB-drev via en computer, der kan oprette forbindelse til internettet.
  3. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du også opdatere med en spildisk.
    Når du indsætter en disk, der indeholder en nyere version af systemsoftwaren, vil du se et skærmbillede, der guider dig gennem opdateringsprocessen. Følg instruktionerne på skærmen for at udføre denne opdatering.