Sådan logger du på PSN på en PS3-konsol eller PS Vita

På PlayStation®3-konsoller og PlayStation®Vita-systemer kræver logon på PlayStation™Network nu en adgangskode til enheden for at forbedre kontobeskyttelsen.

Så opretter du en adgangskode til enhedsinstallation

Hvis du vil logge på PlayStation Network på PlayStation®3-konsoller eller PlayStation® Vita-systemer, skal du bruge en Adgangskode til enhedsinstallation i en webbrowser.

1. Log ind på Kontohåndtering.
  2. Vælg Opret ny adgangskode.
  3. Skriv din adgangskode til enhedsinstallation ned, tag et skærmbillede eller udskriv den, og gem den et sikkert sted.
    Du kan nu bruge din adgangskode til enhedsinstallation til at logge ind på PS3™-konsoller eller PS Vita™-systemer.

Bemærk, at oprettelse af konto og visse funktioner til kontohåndtering nu kun er tilgængelige fra en PC eller en mobilbrowser. Dette er for at forbedre systemets overordnede ydeevne.

Sådan logger du på PlayStation Network på en PS3-konsol eller et PS Vita-system

Hvis du vil logge på PlayStation Network, skal du bruge din adgangskode til enhedsinstallation i stedet for din kontoadgangskode.

1. På din PS3-konsol eller dit PS Vita-system skal du indtaste dit logon-id (e-mailadresse) og adgangskoden til enhedsinstallation, når du skal logge på PlayStation Network.
    Dette vil autorisere enheden.
  2. Afkryds feltet for at aktivere automatisk log ind. Hvis du vælger ikke at aktivere automatisk log ind, skal du indtaste denne adgangskode til enhedsinstallation, hver gang du logger ind.*

*Du kan tilbagekalde en adgangskode og oprette en ny når som helst.

Sådan tilbagekalder du en adgangskode til enhedsinstallation

1. Log ind på Kontohåndtering.
  2. Vælg Tilbagekald ud for en eksisterende adgangskode til enhedsinstallation.
  3. Hvis du har brug for en ny adgangskode, skal du vælge Opret ny adgangskode.