Updated 30. marts 2017

Sikkerhedskopier og gendan PS4-harddisken

Se, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner din PlayStation 4-harddisk

 
 

PS4-systemsoftware 2.50 tilføjede muligheden for at bruge en USB-lagerenhed til at sikkerhedskopiere og gendanne et PS4-systems harddisk. Følg nedenstående instruktioner for at sikkerhedskopiere og gendanne dine data.

Vær opmærksom på følgende, før du går i gang:

  • Brugere med en PlayStation Network-konto kan sikkerhedskopiere data fra en konsol og gendanne dem på en anden konsol.
  • Brugere uden en PlayStation Network-konto kan kun gendanne deres data på den oprindelige konsol, hvor sikkerhedskopieringen blev foretaget.
  • Du skal bruge en FAT32- eller exFAT-formateret USB-enhed med rigeligt med ledig plads. Hvis du ikke har plads nok til at sikkerhedskopiere alt på din harddisk, kan du vælge ikke at sikkerhedskopiere applikationsdata.

Sådan sikkerhedskopierer du dit PS4-systems harddisk:

  1. Kontroller, at du har synkroniseret dine trophies. Gå til [Trophies], tryk på OPTIONS-knappen, og vælg muligheden [Synkroniser med PlayStation Network].
  2. Isæt den USB-lagerenhed, som du planlægger at bruge til sikkerhedskopieringen, i en af PS4-systemets USB-porte.
  3. Gå til [Indstillinger] > [System] > [Sikkerhedskopier og gendan].
  4. Vælg, hvilke data du vil sikkerhedskopiere. Hvis du vælger ikke at sikkerhedskopiere applikationer, skal du downloade eller geninstallere dem, når/hvis du senere gendanner med den sikkerhedskopi, du opretter.
  5. På næste skærmbillede kan du vælge et navn til sikkerhedskopien. Når det er gjort, skal du fremhæve [Sikkerhedskopier] og trykke på (X-knappen).
  6. Der vises en statuslinje for sikkerhedskopieringen. Du kan annullere når som helst.

Sådan gendanner du harddisken på en PS4:

  1. Gå til [Indstillinger] > [System] > [Sikkerhedskopier og gendan].
  2. Isæt den USB-lagerenhed, der indeholder sikkerhedskopien, i en af PS4-systemets USB-porte.
  3. Vælg muligheden [Gendan PS4].
  4. Vælg den sikkerhedskopifil, du vil gendanne.
  5. Du får vist et skærmbillede, der fortæller dig, at systemet vil genstarte og nulstille, uanset om sikkerhedskopieringsprocessen fuldføres eller ej. Vælg [Ja] for at fortsætte.