Updated 7. februar 2017

Anmodning om at se-funktionen på PlayStation 4

"Anmodning om at se"-funktionen lader dig sende en anmodning om at se på, at din ven spiller.

 
 

Sådan fungerer det:

  1. Du kan sende en "Anmodning om at se"-besked til din ven, som vises under "Spiller nu" på vedkommendes profil.
  1. Din ven får anmodningsbeskeden på PlayStation 4-startskærmen.
  2. Når din venner åbner beskeden, får vedkommende to muligheder for at dele sit spil:

Send til mange personer

Med Twitch-, YouTube- eller UStream-tjenesterne kan du dele dit spil med spillere, som har anmodet om at se det, og mange andre. Du kan også bruge dit PlayStation Camera eller din mikrofon til at kommentere dit spil.

Brug Share Play med blot én spiller

Del dit spil med en enkelt anden spiller. Du kan dele dit spil med en bestemt spiller eller tildele vedkommende en controller, så I kan nyde spillet sammen.

Bemærk: Hvis du vil slå disse anmodninger fra, kan du gøre det gennem [Indstillinger] > [PlayStation Network/Kontohåndtering] > [Indstillinger for fortrolige oplysninger] > [Håndtér dine vennelister og beskeder] > [Anmodning om at se] > og vælg [Ingen].