lsense/">

Felsöka problem med trådlösa DualSense-handkontroller

Läs om hur du felsöker problem med trådlösa DualSense™-handkontroller.

Så här återställer du den trådlösa DualSense-handkontrollen

Om du har problem med handkontrollen kan du prova att återställa den.

1. Stäng av PlayStation®5-konsolen.
  2. Koppla bort den trådlösa DualSense-handkontrollen från den officiella USB-kabeln.
  3. Hitta återställningsknappen i det lilla hålet intill Sony®-logotypen på baksidan av handkontrollen.
  4. Tryck på återställningsknappen med en nål eller liknande (ingår inte) och håll ned den i minst 5 sekunder.
    Handkontrollen återställs.
  1. Anslut handkontrollen till PS5®-konsolen med hjälp av den officiella USB-kabel som medföljde handkontrollen och tryck sedan på PS-knappen.

Har du fortfarande problem?

Om du kan styra en PS5-konsol ska du uppdatera PS5-systemprogramvaran till den senaste versionen.

Om du har försökt återställa handkontrollen och fortfarande har problem väljer du ett problem bland alternativen nedan.