Support för Days Gone på datorn

Ta reda på vilka minimikrav som gäller för att spela Days Gone på datorn och några felsökningsåtgärder som du kan vidta om du stöter på problem.

Vilka är minimikraven för att spela Days Gone på datorn?

• 64-bitars processor och Windows 10 eller motsvarande som operativsystem.
  • Intel Core i5-2500K@3,3 GHz, AMD FX-6300@3,5 GHz eller motsvarande som processor.
  • 8 GB RAM-minne
  • NVIDIA GeForce GTX 780 (3 GB), AMD Radeon R9 290 (4 GB) eller motsvarande som grafikkort.

Varför finns inte Days Gone tillgängligt på min dator?

Om du har problem med att ladda ned eller öppna ditt Days Gone-köp på datorn kan du kontakta en lämplig återförsäljare:

Days Gone på PC har kraschat, vad ska jag göra?

Om spelet kraschar skickar du in en kraschrapport i spelet. Det här alternativet visas endast när kraschen inträffar. När du har skickat in en rapport kan du prova de övergripande felsökningsstegen nedan.

Om du har köpt Days Gone på datorn från Steam kan du även rapportera eventuella problem på Steam Community Hub.

Felsökning av Days Gone på dator

1. Se till att du har de senaste Windows-uppdateringarna installerade
    Klicka på Windows sökfält och skriv ”Sök efter uppdateringar”.
  2. Uppdatera drivrutiner
    Kontrollera att drivrutinerna för grafikkortet, ljudkortet, moderkortet och processorn är uppdaterade. Besök tillverkarens webbplats för mer information.
  3. Stäng av SLI eller dubbla bildskärmar
    Om du kör två skärmar eller två grafikkort via SLI kan det orsaka problem med spelet. Avaktivera SLI och koppla bort eventuella extra skärmar och starta om spelet.
  4. Stäng av överklockning
    Om du överklockar datorn kan du prova att återställa den till standardinställningarna och starta om spelet.
  5. Installera om Days Gone
    Prova att avinstallera och installera sedan om spelet på datorn.

Finns det någon förbeställningsbonus för Days gone på dator?

Det finns ingen förbeställningsbonus för Days Gone på dator.