PlayStation®VR2

Tilbake til kategorier
Delenavn
Tilbake

Delenavn

PS VR2-hodesett

A) Justeringsknapp for visir

B) Ventilasjonsåpning

C) Hodebånd

D) Justeringshjul for linse

E) VR-hodesettkabel

F) Visir

G) Sporingskameraer

A) Støtte for bakhode

B) Lysvern

C) Støtte for panne

B) Festesensor

E) Linser

F) Ørepluggholder
Når du ikke bruker øretelefonene, bruker du ørepluggholderne på VR-hodesettet til å oppbevare dem.

G) Justeringshjul for hodebånd

H) Utløserknapp for hodebånd

A) Festehull for øretelefoner

B) Kontakt for stereoøretelefoner

C) Av/på-knapp
Trykk på: Slå på VR-hodesettet
Trykk på og hold nede: Slå av VR-hodesettet

D) Funksjonsknapp
Trykk på knappen for å bytte til direktesikt. Du kan dempe mikrofonen ved å tilordne knappen på nytt.

E) Strømindikator
Lyser kontinuerlig hvitt: VR-hodesettet er på
Lyser kontinuerlig rødt: VR-hodesettet er av

F) Mikrofon

PS VR2 Sense-kontroller

A) Opprett-knapp

B) Venstre spak / L3-knapp

C) Firkant-knapp

D) Trekant-knapp

E) Sirkel-knapp

F) Kryss-knapp

G) Høyre spak / R3-knapp

H) Valgknapp

I) PS-knapp

J) Grep

K) Sporingsring

L) Statusindikator
Hvitt, kontinuerlig: På
Hvitt, sakte blink: Lading i hvilemodus
Av: Av

A) Feste for snor /krok for stropp

B) L2-knapp

C) R2-knapp

D) L1-knapp

E) R1-knapp

F) USB-port

G) Stropp

Tilbake til kategorier
Konfigurere
Tilbake

Konfigurere

Koble til

1. Bruk USB Type-C-kabelen (A) som følger med PS VR2-systemet til å koble hodesettet til USB-C-porten (B) foran på PlayStation®5-konsollen.
  1. Trykk på av/på-knappen på PS5™-konsollen.

2. Trykk på av/på-knappen (C) på PS VR2-hodesettet.

1. Sørg for at du har det nødvendige tilbehøret til konfigureringen.

1. Følg instruksjonene på skjermen med din DualSense™ trådløs kontroller som følger med PS5-konsollen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

Hvis det er første gang du bruker PS VR2 Sense-kontrollerne dine, må du pare dem med PS5™-konsollen. Par både den venstre og den høyre kontrolleren.

Vær oppmerksom på at hvis batteriet på kontrolleren begynner å bli tomt, må du lade både venstre og høyre kontroller etter paring.

1. Slå av PS5-konsollen.

2. Koble en av PS VR2 Sense-kontrollerne til PS5-konsollen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
    Paringen er fullført.

1. Trykk på PS-knappen på kontrolleren.
    Kontrolleren er tilordnet brukeren som er logget på PS5-konsollen.
  2. Gjenta trinn 2 og 3 for å pare den andre kontrolleren.
  • Ta ut USB-kabelen når du bruker PS VR2 Sense-kontrolleren.
  • PS VR2 Sense-kontrolleren kan bare pares med én PS5-konsoll om gangen. Når du vil bruke kontrolleren på en annen konsoll, må du pare den med den aktuelle konsollen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

Innstillinger

For å få tilgang til VR-modusen og spille VR-spill må du først velge et område (spilleområde) hvor du trygt kan bruke PS VR2.

1. Slå på PlayStation®VR2-systemet, gå til hjem-skjermen, og velg Innstillinger > Tilbehør > PlayStation VR2.

2. Velg Angi spilleområde for å tilbakestille spilleområdet når du må redigere eller velge et midlertidig spilleområde.

• Grensene til spilleområdet vises når du nærmer deg dem. Hvis du forlater spilleområdet, blir spillet midlertidig stanset, og skjermen skifter slik at du kan se omgivelsene dine.
  • Spilleområder brukes ikke i kinomodus.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

Hvis du trykker på funksjonsknappen, bytter VR-hodesettet til direktesikt, slik at du kan se omgivelsene dine mens du bruker VR-hodesettet.

Du kan også endre funksjonsknapptildelingen fra Innstillinger.

1. Slå på PS VR2, gå til hjem-skjermen, og velg Innstillinger > Tilbehør > PlayStation VR2.
  2. Velg VR-hodesett > Funksjonsknapptildeling.
    Du kan angi funksjonsknappen til Vis omgivelser eller Demp mikrofonen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

1. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet.
  2. Velg Kontrollere > Tilpass knappetildelinger for PS VR2 Sense-kontrollere.
  3. Slå på Aktiver tilpassede knappetildelinger, og velg deretter Tilpass knappetildelinger.
  4. Velg knappen du vil endre, og velg deretter en ny funksjon for den knappen.
  5. Velg Bruk.

• Bare brukeren som PS VR2 er tilordnet til, kan endre disse innstillingene.
  • Når du slår på Bytt venstre og høyre spaker, byttes funksjonene for venstre og høyre spak.
  • For å kunne endre disse innstillingene raskt legger du til Tilgjengelighet på kontrollsenteret.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se artikkelen nedenfor.

Teknisk informasjon

• PS VR2 er kompatibel med PlayStation®5-konsoller.
  • PS VR2 er ikke kompatibel med PlayStation®4-konsoller.

Det er ingen kompatibilitet mellom PlayStation® VR og PS VR2:

• PS VR-systemer kan ikke brukes til å spille PS VR2-spill.
  • PS VR2-systemer kan ikke brukes til å spille PS VR-innhold.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

PS VR2 kan vise 120 Hz-video i kinomodus via hodesettet. TV-en trenger ikke å støtte 120 Hz-video for at den skal vises via hodesettet.

1. Gå til Innstillinger > Tilbehør > PlayStation VR2 > Kinomodus.
  2. Velg Videoutgang for kinomodus.
  3. Angi 120 Hz -utgang.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

Tørk bare med en myk, tørr klut som er laget spesielt for å rengjøre linser.

Ikke bruk papirprodukter som papirhåndklær eller servietter som ikke er spesielt beregnet på rengjøring av linser. Hvis du etterlater vanndråper eller smuss på linsene, kan det føre til forringelse.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

Det kan ta litt tid å bli vant til VR-bilder. Når du først begynner å spille VR-spill, anbefales det at du bruker PS VR og PS VR2 i korte perioder.

• Prøv å spille spill med den sittende spillestilen først. Gå videre til mer dynamiske bevegelser når du er komfortabel med sittende spilling.
  • Prøv å sørge for at spillområdet er godt ventilert.
  • Øk spilletiden med VR-hodesettet gradvis. Dette gjør at du kan bli vant til de nye opplevelsene med virtuell virkelighet. Sett på en tidtaker for å minne deg selv på å ta pauser.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen nedenfor.

Tilbake til kategorier
Feilsøking
Tilbake

Feilsøking

Feilsøking for PS VR2 Sense-kontrolleren

1. Slå av PlayStation®5-konsollen.
  2. Finn den lille reset-knappen på baksiden av kontrolleren.
  3. Bruk en nål eller et lignende verktøy (følger ikke med) for å trykke på reset-knappen.
  4. Koble kontrolleren til PS5™-konsollen med USB-kabelen som fulgte med konsollen, og trykk på PS-knappen.
Tilbake til kategorier

Håndbøker og garanti

Finn håndboken for din konsoll eller enhet.

Finn informasjon om garantien for konsollene og enhetene dine.