Video- og lydveiledning for PS VR2

Finn ut mer om PlayStation®VR2-video- og lydutganger og hvordan du kan få 120 Hz-video på PS VR2.

Videoutganger for PlayStation VR2-moduser

Hva du kan se på den sosiale skjermen (bildet som vises på TV-en når du bruker PS VR2), endres når du tar hodesettet av eller på.

Når du bruker et spill eller en app som støtter PS VR2, vises innholdet via hodesettet og TV-en.

• Oppløsningen som vises av hodesettet, kan være opptil 2K per øye.

• TV-oppløsningen vises på Videoutgang-menyen.

Når du bruker PS VR2-systemet til å spille et spill eller en app som ikke støtter PS VR2, ser du et bilde i kinomodus.

• Oppløsningen som vises av hodesettet, kan være opptil 2K per øye.

• Den tilkoblede TV-skjermen blir svart når VR-hodesettet er slått på.

• Du kan angi videoutgang 120 Hz eller HDR.

Slik konfigurerer du 120 Hz-video på PS VR2-hodesettet

PS VR2 kan vise 120 Hz-video i kinomodus via hodesettet. TV-en trenger ikke å støtte for 120 Hz-video for at den skal vises via hodesettet.

1. Gå til Innstillinger > Tilbehør > PlayStation VR2 > Kinomodus.
  2. Velg Videoutgang for kinomodus.
  3. Angi 120 Hz -utgang.

Slik konfigurerer du HDR på PS VR2-hodesettet

PS VR2 kan vise HDR-video i kinomodus via hodesettet. TV-en trenger ikke å støtte HDR-video for at den skal vises via hodesettet.

1. Gå til Innstillinger > Tilbehør > PlayStation VR2 > Kinomodus.
  2. Velg Videoutgang for kinomodus.
  3. Angi HDR-utgang.

3D-lyd og PS VR2

PlayStation®5-konsoller støtter 3D-lyd som standard. Alle PS5-spill og PS VR2-spill* kan tilby 3D-lyd for å gi opplevelsen en ekstra dimensjon.

*Når du bruker hodetelefoner som støttes