Koble til en DualSense Edge trådløs kontroller

Slik kobler du til en DualSense Edge trådløs kontroller

Finn ut hvordan du konfigurerer en DualSense Edge™ trådløs kontroller med en PlayStation®5-konsoll.

Slik parer du en DualSense Edge trådløs kontroller med PS5-konsoller

Første gang du bruker kontrolleren, må du pare den med konsollen.

1. Slå på PS5™-konsollen.
  2. Koble kontrolleren til konsollen med den medfølgende USB-kabelen.
  3. Trykk på PS-knappen.
    Kontrolleren slås på. Når lyslisten blinker, lyser spillerindikatoren.
  • Når kontrolleren har nok batteristrøm, kan du koble fra USB-kabelen og bruke kontrolleren trådløst.

• Merk deg at kontrolleren bare kan pares med én PS5-konsoll om gangen. Når du vil bruke kontrolleren på en annen konsoll, må du pare den med den aktuelle konsollen.

• Du kan bruke opptil fire kontrollere samtidig. Når du trykker på PS-knappen, tildeles hver bruker en farge.

• Oppdater alltid systemprogramvaren til PlayStation®5-konsollen og enhetsprogramvaren til kontrolleren til den nyeste versjonen.

Slik kan du bruke kontrolleren med en kablet tilkobling

Trenger du å lade kontrolleren mens du spiller? Hvis du vil bruke en DualSense Edge trådløs kontroller med en kablet tilkobling, må du først angi tilkoblingsmetode.

1. Gå til Innstillinger > Tilbehør > Kontroller (generelt).

2. Velg Kommunikasjonsmåte og velg Bruk USB-kabel.

Du kan nå koble til kontrolleren ved hjelp av USB-kabelen som følger med. Sett opp koblingshuset for å sikre at kabelen ikke kobles fra ved et uhell.

1. Skyv låsen på kontakthuset for å åpne det.
  2. Sett USB Type-C-kontakten inn i kontakthuset, og lukk lokket.
    Kontroller at USB Type-C-kontakten er riktig plassert.

Slik kan du oppdatere programvaren til en DualSense Edge trådløs kontroller

Programvareoppdateringer til en DualSense Edge trådløs kontroller legges til når du oppdaterer systemprogramvaren til PS5-konsollen.

Se etter programvareoppdateringer for en DualSense Edge trådløs kontroller.

1. Gå til Innstillinger > Tilbehør > DualSense Edge trådløs kontroller.
  2. Velg Enhetsprogramvare for DualSense Edge trådløs kontrollerfor å oppdatere enhetsprogramvaren til den trådløse kontrolleren.

Du kan også oppdatere enhetsprogramvaren for trådløse DualSense Edge-kontrollere via en PC. Gå til veiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

Slik lader du en DualSense Edge trådløs kontroller

Når PS5-konsollen er i hvilemodus, kobler du kontrolleren til konsollen med den medfølgende USB-kabelen.

• Når konsollen er i hvilemodus, blinker lyslisten på kontrolleren sakte oransje.

• Når ladingen er fullført, slår lyslisten seg av.

• Du kan også lade kontrolleren ved å koble den til datamaskinen eller en annen USB-enhet ved hjelp av en USB-kabel. Bruk en USB-kabel som samsvarer med USB-standarder. Det kan hende at du ikke kan lade kontrolleren på enkelte enheter.

• Du kan lade kontrolleren mens den er i bærevesken. Åpne klaffen på baksiden av bærevesken for å få tilgang til USB-porten.

Er en DualSense Edge trådløs kontroller kompatibel med en PC?

Ja, DualSense Edge-kontrolleren er kompatibel med de fleste Windows-PC-er via en kablet tilkobling. Mange PC-spill har innebygd støtte for knapper, spaker og hodesettkontakten. Spillutviklere som bruker den nyeste oppdateringen, gjør at ekstra funksjonalitet blir tilgjengelig, inkludert adaptive avtrekkere, haptisk feedback og innebygd mikrofonstøtte.

• Det kreves en PS5-konsoll for å redigere kontrollerprofiler og tilpasse knappetildelinger.

Trenger du mer hjelp med din DualSense Edge trådløse kontroller?

Gå til diagnostikkverktøyet for PlayStation-reparasjoner for å se feilsøkingstrinn.